Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılma takvimi ile ilgili açıklamada bulundu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim" dedi.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılma takvimindeki değişiklik hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Selçuk, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

POLİTİKA Haberleri

Engin Özkoç, CHP'nin başına "kayyım" olarak mı geçecek isim mi?
Kemal Beyde "kayyım" telaşı!
CHP'de İmamoğlu için hazırlanan 21 Şubat programı iptal oldu!
İşte İmamoğlu'nun son hamlesinin programı! CHP'ye ve İBB Kayyım atanır mı?
CHP’deki şaibeli kurultayda bomba ifade! Organizasyonda İmamoğlu ve Cemil Tugay detayı