İmamoğlu'nun İBB koltuğuna Rıza Akpolat mı oturtulacak?

Ekim ayında yapılacak duruşmadan Ekrem İmamoğlu için olumsuz bir karar çıktığında, yerine geçirilecek isim Beşiktaş belediye başkanı Rıza Akpolat mı?

Telegram Haber, 24 Temmuz 2024 tarihli "İstanbul'un iki ünlü bekarı evlendi! Bir yastıkta kocasınlar...İstanbul'un iki ünlü bekarı evlendi! Bir yastıkta kocasınlar..." başlıklı haberinde;

"Fazla söze gerek var mı?
Yalnız... Ekim ayında görülecek duruşmada Ekrem İmamoğlu hakkında olumsuz bir karar çıkar da; İmamoğlu'nun elinden İBBB sıfatı alındığında, İstanbul'un ve CHP'nin hali acaba ne olur?
Peki, bu nikah aynı zamanda Ekim ayında çıkacak sonucuna bir ön hazırlığın işareti olabilir mi?" diyerek, İBB Ekrem İmamoğlu'nun Ekim ayında görülecek duruşmada ceza alacağını, siyasi yasaklı olacağını HATTA YERİNE GEÇİRLMESİ DÜŞÜNÜLEN İSİM İÇİN DE BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI RIZA AKPOLAT'I İŞARET ETMİŞ "Peki, bu nikah aynı zamanda Ekim ayında çıkacak sonucuna bir ön hazırlığın işareti olabilir mi?" ŞEKLİNDE YAZMIŞTI...

Gazeteci Talat Atilla, İBB İmamoğlu'nun Ekim ayında yapılacak duruşmada ceza alacağını, siyasi yasaklı olacağını KESİN BİR DİLLE kaleme aldı... 
Bakın, CHP'de bir Genel Merkez "SİSTEMİ" vardır!
Bu sisteme ayak uydurduğunuz zaman sizi "VEZİR" yaparlar, uymadığınız taktirde de "REZİL" yaparlar!
Örnek mi?
Önceki dönem Beşiktaş belediye başkanı (2014-2019) Murat Hazineder, Ocak 2018'de "FETÖ" ve "Yolsuzluk" iddiaları yüzünden görevden alındı...
Hazinedar'ın görevden alınma haberi TV'lere yansımasından 1 saat sonra dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, soluğu Beşiktaş belediyesi önünde almıştı! Yaptığı konuşmada da Hazinedar'ı yere göğe sığdıramamıştı!
Peki, aynı Kılıçdaroğlu, FETÖ iddiası ile tutuklanan (Avukatlığını da dönemim CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yaparken) Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve yolsuzluk iddiası ile tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy için neden KILINI KIPIRDATMAMIŞTIR?
Bu iki başkan için sayın Kılıçdaroğlu neden iki çift laf etmeyi kendine yedirememiştir? (Kılıçdaroğlu, o gün Beşiktaş belediyesi önünden Hazinedar için ettiği lafların hala arkasında mıdır?)
Bu iki başkan CHP'deki MEVCUT SİSTEME ayak uyduramamışlar mıdır?
Yarın bu iki başkan da aklandığında (Beraat etmeleri durumunda) Kemal Bey'in bu iki ismi ağzına almaya hakkı olabilir mi? (Oğuz'un dava dosyası Yargıtay'da. Avukatları beraat beklediklerini ifade ettiler.) 
Bakın, Kemal Bey'e "neden destek olmadınız" gibisinden söz söylemeye hakkımız yok... Zaten bu başkanlara da Kemal Bey'den gelecek destek eksik olsun!
Amma, Hazinedar için daha aday adaylığı döneminde olmak üzere; başta rahmetli Ali İzzet Oral ve onlarca CHP Beşiktaş ilçe üyesinin Hazinedar hakkında yaptıkları "FETÖCÜ" ihbarları, neden CİDDİYE alınmamıştır?
Ha, delikanlılığın zerresi dönemin Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'de varsa, çıkar Ali İzzet Oral'ın yüzüne (Otel lobisinde) Hazinedar'ın nasıl aday yapıldığı hakkında söylediklerini açıklar!
Kimse bize maval okumasın!
CHP'de sistemin içindeyseniz, sisteme baş kaldırmıyorsanız sizden iyisi olmaz! Sisteme ayak uyduramazsanız, o zaman başınıza örülecek çorapları varın siz düşünün! 
Özetle, gazeteci Atilla'nın İmamoğlu hakkında yazdıklarını bir yana; yerine düşünülen ismim RIZA AKPOLAT'ın olacağını da inanın 1 ay öncesinden bilgisini almıştık!
Neden mi Rıza Akpolat derseniz; 
Mevcut sistem için biçilmiş kaftan da ondan deriz! 
Neyse, belki bu deşifre haberimizin işe yarar da, İstanbul'un en tartışılan ilçe belediye başkanı Rıza Akpolat, Ekim ayında mahkemeden çıkacak olası olumsuz karar doğrultusunda İmamoğlu'nun koltuğuna oturtulmaz! 
Ayrıca, Tunç Soyer CHP Genel Başkanlığı sevdasına neden kapıldı? 
İmamoğlu ile anlaşmamış olsaydı, Kemal Bey'in ağzını yoklamak için önceki gün Ankara'da buluşur muydu?
Gün içinde MTS'nin KK ile Ankara buluşmasının perde arkasını yazacağız... 

Bizi izlemeye devam ediniz... 

İmamoğlu'na '5 yıl mahkumiyet cezası' iddiası İmamoğlu'na '5 yıl mahkumiyet cezası' iddiası

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Susurluk'ta konuştu
Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Mikati ile telefonda görüştü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: (İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları) Netanyahu savaşı genişletmek istiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14'üncü kez Birleşmiş Milletler Genel Kuruluna hitap edecek