Fransa'da bir erkeğin ilaç verdiği eşine, en az 70 kişiyle birlikte 10 yıldır cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı

Polis soruşturması sonunda Dominique P’nin bilgisayarında karısının bilinçsiz göründüğü ve yabancı erkekler tarafından tecavüze uğradığı yüzlerce fotoğraf ve video bulundu.

Fransa'da yaşanan ve toplumda büyük yankı uyandıran olayda, 71 yaşındaki Dominique P., eşi üzerinde yıllar boyunca sistematik bir şekilde korkunç bir suç işlemiş. Dominique P., 2011 yılından itibaren eşine güçlü uyuşturucu ilaçlar vererek onu koma haline sokmuş ve evine davet ettiği yabancı erkeklerin eşine tecavüz etmesine olanak sağlamış. Bu süreçte, Dominique P.'nin bilgisayarında yüzlerce video ve fotoğraf bulunmuş, bunlar kadının bilinci yerinde değilken tecavüze uğradığını göstermiştir.

Polis soruşturması, bu suçların en az 2011 yılına kadar uzandığını ve Dominique P.'nin internet üzerinden evine gelip tecavüz etmeleri için yabancıları davet ettiğini ortaya çıkarmıştır. Polis, bu süreçte 72 erkek tespit etmiş, bunlardan 50'sinin kimliği belirlenmiş ve mahkemeye çıkartılmıştır. Kadının, yaşları 26 ila 74 arasında değişen bu kişiler tarafından en az 92 kez tecavüze uğradığı kaydedilmiştir.

Dominique P., daha önce de 1991 yılında cinayet ve tecavüz ile suçlanmış, 1999 yılında ise DNA testiyle bir tecavüz girişiminden suçlu bulunmuştu. Kadının avukatları, mağdurun bu olaylardan haberdar olmadığını ve her şeyi polisin sunduğu kanıtlarla öğrendiğini belirttiler. Üç çocuğuyla birlikte mahkemeye gelen kadın, ilk kez bu videoları ve fotoğrafları mahkemede görecek.

Bu olay, Fransa'da büyük bir infial yaratmış durumda ve toplumun her kesiminden sert tepkiler alıyor.

AJANSLAR

DÜNYA Haberleri

Elon Musk'ın X'i, sunuculardaki değişiklikle Brezilya'daki erişim engelini kısmi olarak deldi
Lübnan’da patlatılan çağrı cihazlarını sattığı ileri sürülen Macar firmanın aylardır ziyaretçisi yok
Lübnan'da patlatılan telsizlerde Japon menşeili cihaz gündeme geldi
Lübnan'da telsiz patlamaları sonucu ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi
İsrail, Lübnan'da çağrı cihazlarının patlatılması sonrası Hizbullah'ın olası saldırısına hazırlanıyor