Başkan Tugay'ın liyakatli yöneticisinin attığı tivit Özgür Özel'i de duygulandırdığı bildirildi!

CHP'de Kadın Kolları MYK'sı olduğu ve İzBB'nin 2 şirketine Değişimci Başkan Cemil Tugay tarafından "Liyakatli" yönetici olarak atandığı belirtilen Ayten Gülsever'in, dün attığı tivitin CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından beğeni aldığı belirtiliyor!

Düne kadar KK ile yol yürüyen CHP'nin içinde "Son Dakika" Değişimcisi olarak gösterilen Kadın Kolları MYK'sı Ayten Gülsever'in, attığı tivit CHP tabanından tepe yöneticilerine kadar beğeni aldığı belirtildi!
Kulislerde, Kadın Kollarında "Üstünün çizildiğini erken öğrenmiş" şeklinde nafile yorumlar yapılıyor olsa da Gülsever, İzBB başkanı Cemil Tugay'ın İzBB şirketlerine atadığı en liyakatli yönetici olarak tanınıyor!
Rüzgarın estiği yöne göre siyasi değişiklikler gösterdiği belirtilen Gülsever'in, düne kadar da KK ile yol yürüdüğü, son dakika rotasını Değişimcilere yönelttiği belirtiliyordu...
Dün, tabandan tepeye pek çok CHP'liden alkış alan Gülsever'in bu tivitini beğenenlerin arasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de bulunduğu ve duygulandırdığı iddia ediliyor!
Ayrıca, Gülsever'in tivit çıkışının ardından Başkan Tugay tarafından kapsama alanı ve potansiyeli çok daha aktif bir İzBB şirketinin daha başına getirilmesinin beklenildiği İzBB kulislerinde konuşulmaya başlanıldığı belirtiliyor!

Dip not: İzmir ve Tire siyaset çevreleri, Gülsever'in en büyük siyasi atağının Kılıçdaroğlu'nun uçağına binebilmek için gösterdiği performans olduğunu belirtiyor! 

POLİTİKA Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan gündemi değerlendirdi: Suriye meselesini ve Türkiye'nin BRICS'e bakışını anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Susurluk'ta konuştu
Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Mikati ile telefonda görüştü
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: (İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları) Netanyahu savaşı genişletmek istiyor