AK Parti Sözcüsü Çelik: Göçmenlere diktatörce davrananlar, hâlâ demokrasi dersi vereceğini zannediyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'a yönelik ifadelerin demokratik, vicdani ve ahlaki her sınavda eksi not alanların ortak özelliği olduğunu belirtti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin, "Göçmenlere diktatörce ve ahlaksızca davrananlar, hâlâ demokrasi dersi vereceğini zannediyor" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan'a yönelik ifadelerin demokratik, vicdani ve ahlaki her sınavda eksi not alanların ortak özelliği olduğunu belirtti.

Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Siyasi beceriksizliklerini ve ahlaki ikiyüzlülüklerini böyle örtmeye çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımıza utanmadan 'diktatör' diyorlar. Sonra da 'ama göçmenler konusunda Erdoğan'la iş birliği yapmalıyız' diye ekliyorlar. İkiyüzlülüğün zirvesi budur. Göçmenlere diktatörce ve ahlaksızca davrananlar, hala demokrasi dersi vereceğini zannediyor. Avrupa'nın faşistlerine selam duranlar hala demokrasi adına herkesi yargılayacaklarını zannediyorlar. Demokrasinizi önce Akdeniz'in sularından çıkarın sonra konuşun."

POLİTİKA Haberleri

CHP PM ve YDK üyeleri belli oldu! Özgür Özel’in anahtar listesi delinemedi
CHP'de olağanüstü kurultay: Özgür Özel yeniden genel başkan seçildi
Özgür Özel'in banko PM üyesi isim listesi beliriyor!
CHP'de olağanüstü kurultayda Özel'e rakip çıktı: Ümit Uysal adaylığını açıkladı
CHP kurultayında hediyeler yaka kamerası ile takip edildi iddiası