Sarıyer belediyesinin araç kiralama ihalelerinde yeni adresi belli oldu!

Sarıyer belediyesinin araç kiralama ihalelerinde yeni adresi belli oldu!

Sarıyer belediyesinin yeni araç kiralama ihalesi, Sözcü Öztrak'ın eleştirdiği yandaş gruba mı gitti?

A+A-

"AK Partili Beyoğlu Belediyesi’nin düzenlediği araç kiralama ihalesi dev bir bedelle tamamlandı. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından açılan ve hizmet süresi 1 Ekim 2022 ile 30 Eylül 2024 olarak belirlenen ihale, 8 Eylül’de gerçekleştirildi. Tomtom Mahallesi İstiklal Caddesi No: 217 Kat: 5’te bulunan Beyoğlu Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen ihale Denklem Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret A.Ş‘nin oldu. İstanbul’da pek çok belediyeden yüzlerce milyonluk ihaleler almasıyla tanınan şirket, CHP’li Sarıyer Belediyesi’nden de bugüne kadar toplamda yaklaşık 250 milyonluk ihaleler aldı. 5 Şubat 2016 yılında 4 milyon lira sermayeyle İstanbul Ticaret Odası’na kaydolan şirketin resmi sahibi ise Erdal Karakış olarak görülüyor. Sektörde en büyük pastayı kapan şirketlerin başından gelen Denklem Atık Yönetimi, piyasada Albayrak’ın yan şirketlerinden birisi olarak tanınıyor." 29 Eylül 2022 tarihli Sarıyer Gazetesi haberi. 

Haberde; Denklem Atık Yönetimi şirketinin CHP Sözcüsü Faik Öztark'ın "yandaş" dediği Albayrak'lara ait yan bir şirket olduğu belirtiliyor... 

CHP'li Öztrak'a göre; iktidar kapalı kapılar ardında yandaş Albayrak'la ihaleler verdiğine göre; o zaman şu soru ortaya çıkıyor: "CHP'li Sarıyer belediye başkanı Şükrü Genç, Albayrak'ların yan şirketi Denklem Atık şirketine hangi kapalı kapılar ardında bu ihaleyi verdi?"

İşte ihale belgesi: 

asfalt1-005.jpg

Bu da CHP Sözcüsü Öztrak'ın yandaşa verilen ihaleler açıklaması: 

Ne hoş değil mi; CHP'nin yerelden genele "emin" ellerde oluşu!

O zaman neden KK'nın ecnebi danışmanları eleştiriliyor ki!!!???

Üzüm üzüme baka baka kararırmış!

Baştaki idareciler böyle olursa... Yereldekiler de kafasına göre takılmaz mı?

Nasıl olsa neler yapıyorsun diye soran eden de yok!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.