Sarıçiçek'ten Adalet Bakanı Bozdağ'a İzmir ve Aydın Adliyeleri bilgilendirmesi!

Sarıçiçek'ten Adalet Bakanı Bozdağ'a İzmir ve Aydın Adliyeleri bilgilendirmesi!

Sarıçiçek, Adalet Bakanı Bozdağ'ın önüne İzmir ve Aydın Adliyelerinin 'MR'nı koydu!

A+A-

FETÖ'nün baş belalısı Hüseyin Sarıçiçek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Yozgat'ın Şefaatli Belediyesine  yaptığı ziyaret sonrasında yapılan "bilgilendirme" görüşmesinin detaylarını Telegram Haber'e yaptığı özel açıklamada dile getirdi.  

Sarıçiçek, Adalet Bakanı Bozdağ'la yaptığı görüşme hakkında şunları söyledi: "Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ'la Yozgat'ın Şefaatli belediyesi ziyareti sonrasında görüştüm. Sayın Bakana İzmir ve Aydın adliyelerinin ne halde olduğunu anlattım. Aydın'daki rezillikleri bir bir anlatıp, Aydın adliyesinin Aydın Büyükşehir'in yan bir kuruluşu gibi çalıştığını, Aydın Büyükşehir'de dönenlere neden ses çıkarılmadığını yüzüne  ifade ettim. Ayrıca, İzmirli 25 işadamın İzmir adliyesin nasıl abone olduklarını, hangi savcıların FETÖ'den nasıl korktuklarını A'dan Z'ye aktardım. Sayın Bakanla bu görüşmeyi Şefaatli belediyesinde gerçekleştirmeden öncesinde de çok detaylı bilgileri HSK Genel Sekreteri sayın Seyfi Han'a da anlattığımı belirttim."

Sarıçiçek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la yeni bir görüşmesinin daha olacağını belirterek, "Aydın'da, İzmir'de yolsuzluklara, vurgunlara, talanlara karşı çıkan bir avuç gazetecinin de yargıdaki unsurlar tarafından davalar açılarak baskı altına alınmaya çalışıldığını, yolsuzlukların, vurgunların, talanların da yargı unsurlarınca üzerine gidilmediğini belgeleri ile birlikte Adalet Bakanımız sayın Bozdağ'a bu görüşmemizde sunacağım" dedi.

Ayrıca Sarıçiçek, sayın Bakanla yaptığım bu görüşmede olduğu gibi; yeni görüşmemizde de İzmir'in duayen avukatlarından Mustafa Tekin'in de olacağını belirtti.

Not: Sarıçiçek, bir sonraki haberimizde FETÖ'cü Kavuklar'ın İzmir Adliyesindeki hakimiyetlerini anlatıyor...
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.