İYİ Parti Manisa il başkanın eşi Alya Eryılmaz, İzmir'de 2. ihalesini 'Pazarlık Usulü' İzBB'nin İzdoğa'sından aldı!

İYİ Parti Manisa il başkanın eşi Alya Eryılmaz, İzmir'de 2. ihalesini 'Pazarlık Usulü' İzBB'nin İzdoğa'sından aldı!

Eryılmaz'ın 2 ihale kazandığı (verildiği) İzBB şirketlerinin başındakilerinin İYİ Parti kökenli olmaları sadece tesadüften mi ibarettir?  

A+A-

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın eşi Deniz Alya Eryılmaz'a ait IFC Global şirketi, 28 Kasım 2019'da Haber Türk'e bu şekilde haber oluyor:

""İnternet satışıyla başladı, milyonluk şirket kurdu Kadın Girişimci Deniz Alya Eryılmaz: “Şuan iki katı mağaza ve iki katı kargo olmak üzere 4 katlı büyük bir alana geçtik. Dolaylı olarak yaklaşık 25 kişiye istihdam sağlıyorum"

Manisa’da, kendi işini kurma hayalinin peşinden koşan kadın girişimci Deniz Alya Eryılmaz, bebek ürünlerini internet üzerinden satarak başladığı işinde, milyonluk şirketin sahibi oldu. Tek başına başladığı işinde sürekli büyüyerek şuan 11 kişiye direk, dolaylı olarak da 25 kişiye istihdam sağlayan Eryılmaz, kadınlara asla vazgeçmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu."

Eryılmaz'ı Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç bugün köşesine taşıdı: 

"Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve gelince sonradan ismi İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. olan belediye şirketinin genel müdürlüğüne İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Nihal Ağca'yı getirmişti. İşte İyi Partili bu ismin başında bulunduğu şirket, 2021'de 'entegre yönetim sistemi dökümantasyon danışmanlık, eğitim ve belgelendirme hizmeti alım işi' adı altında ihaleye çıkmış.
Hem de açık değil, sadece davetlilerin katılabileceği "pazarlık" usulü ile. Ne tesadüf ki, ihaleye çağrılıp 317 bin lira yaklaşık maliyet belirlenen işi 178 bin liralık teklifle İyi Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın eşi Deniz Alya Eryılmaz'a ait IFC Global şirketi kazanmış. Belgeleri ortada."

İHALENİN BELGESİ TELEGRAM HABER: 

aa-20220929-29020468-29020467-manisada-otomobillerinde-uyusturucu-bulunan-2-supheli-tutuklandi.jpg

Deniz Alya Eryılmaz'a ait IFC GLOBAL SERTİFİKASYON MUAYENE VE EĞİTİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ, Ticaret Sicili gazetesinin 27 Aralık 2019 tarih, 9982 sayı ve 829.'ncu sayfasında yer alan bilgilere göre; şirket iç yönergesinde değişikliğe gidiliyor ve bir şekilde şirketin kapsama alanı genişletiliyor! 

baba4fn.jpg

ERYILMAZ, 2. İHALESİNİ BAŞINDA İYİ PARTİLİ GENEL MÜDÜR YÜCEL'İN BULUNDUĞU İZDOĞA A.Ş.'DEN ALDI!

İŞTE BELGESİ: 

manisa.jpg

İZBB ŞİRKETLERİNİN HANGİSİNİN BAŞINDA İYİ PARTİLİ VAR, ERYILMAZ İHALE Mİ ALIYOR?

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz'ın eşi Deniz Alya Eryılmaz, İzmir'deki İzBB şirketlerinin başına getirilenlerle arası "İYİ" olacak ki; tutmuş bu defa İzdoğa'dan "PAZARLIK" usulü KDV dahil 590 Bin TL'lik ihale kazanmış! (Daha doğrusu, ihale verilmiş.)  Soyer'in danışmanı ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan Güven Eken'in İzdoğa'sının genel müdürü kim?

Ahmet Ersagun Yücel... 

Yücel, İYİ Parti Osmaniye'den İzdoğa'ya transfer olan İzdoğa genel müdürü... 

Erhan Gülenç yazısında; Eryılmaz'ın 1. ihalesini İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. başında genel müdür olarak bulunan İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Nihal Ağca'dan kazandığını belirtmişti... 

Eryılmaz, yine bir İzBB şirketi olan ve başına da İYİ Parti kadrosundan Osmaniye'den ithal getirilen genel müdür Ahmet Ersagun Yücel'in çalıştığı İzdoğa A.Ş.'den kazanarak, İzmir'de 2. bir ihale başarısı daha göstermiş oldu... 

Peki, İzBB'nin şirketleri bunlarla mı sınırlı?

Temsil, İzBB'nin İzTarım adlı şirketi, "İYİ TARIM UYGULAMALARI" adı altında bir ihaleye çıkmış/çıkacak olsa, Eryılmaz bu ihaleye IFC GLOBAL SERTİFİKASYON MUAYENE VE EĞİTİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ ile katılmayı düşünür mü?

Eryılmaz'ın 2 ihale kazandığı (verildiği) İzBB şirketlerinin başındakilerinin İYİ Parti kökenli olmaları sadece tesadüften mi ibarettir?  

İzBB şirketlerin kaç tanesinin başında İYİ Parti kökenli yöneticiler bulunmaktadır? 

İyi ihaleler!

Dip not: İzBB'nin İzTarım adlı şirketinin başında her hangi bir İYİ Partili'nin bulunup bulunmadığı tarafımızca bilinmemektedir! 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.