Red Bull Kar Havuzu'nun filmi çekilecek

Red Bull Kar Havuzu'nun filmi çekilecek

Sınırlı sayıda yarışmacı ve jüri katılımıyla gerçekleşecek etkinliğin filmi ileri bir tarihte yayınlanacak

A+A-

Kış sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren Red Bull Kar Havuzu'nun bu yıl filmi çekilecek.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, film çekimleri sınırlı sayıda yarışmacı ve jüri katılımıyla gerçekleşecek. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşecek çekimler seyirci katılımı olmadan düzenlenecek. Yarışma bu yıla özel olarak filme alınacak ve ileri bir tarihte yayınlanacak.

Filmde, yarışmacılar kendi tasarladıkları kıyafetler ve ekipmanlarla önce kayak yapacak, ardından rampadan zıplayıp buz gibi su dolu havuza atlayacak. Şampiyonu ise uzman isimlerden oluşan jüri belirleyecek. Red Bull Kar Havuzu'nun yarışmacı ve jüri koltuğunda oturacak isimler ise çok yakında açıklanacak.

Katılımcıların ünlü isimlerden oluşturulacağı Red Bull Kar Havuzu 2021'de, 90 metrelik pistte kayarak buz gibi suyla buluşmadan önceki en yaratıcı atlayışı gerçekleştirecek isimleri değerlendirecek jüride 2 şanslı Red Bull Türkiye Instagram hesabı takipçisi de yer alacak. Bu heyecana ortak olmak isteyenler, Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edecek, hesapta paylaşılacak videoyu yorumlarda puanlayacak ve etiketlediği arkadaşıyla beraber jüri olmak için şansını deneyecek.

Red Bull Türkiye hesabından açıklanacak 2 kişi yarışmada vereceği puanla Red Bull Kar Havuzu 2021'in kazananını belirleyen isimler arasında yer alacak.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.