ÖZLEM’İN FAŞİST DAYATMASI

ÖZLEM’İN FAŞİST DAYATMASI

ÖZLEM’İN FAŞİST DAYATMASI

A+A-

profile.jpg

ATİLLA DAĞISTANLI

ÖZLEM’İN FAŞİST DAYATMASI

CHP'de Aydın siyaseti de şimdiye dek hiçbir siyasetçiden böyle bir saygısızlık, böyle bir kendini beğenmişlik, böyle bir FAŞİST dayatma görmedi.
Kaybetme korkusu Özlem Çerçioğlu’nu öylesine tutsak etmiş ki, bilinçaltındaki korkularının dürtüsüyle bilinçsizce aklına geldiği gibi saygısız davranarak siyasi ihtirasını yaşatmaya çalışıyor.
Daha partiye bile üye olmayan, üyeliğini bir tarafa bırakın aday adaylığı için başvurusunu bile yapmamış olan, sadece Aydın Baro Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Anıl Yetişkin’i Efeler Belediye başkan adayı gibi, İl başkanı emireri Hikmet Saatçı ve başkanı olduğu Aydınspor 1923’ün kasasından karısına 13.450 tl ye mobilya alan, Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ile birlikte, halkın yoğun olduğu yerlerde boy göstererek, adeta, "EVDE KALMIŞ KIZA KISMET BULDUM" dercesine böbürlene böbürlene geziyorlar.
Özlem Çerçioğlu, daha başvurusunu bile yapmamış Av.Anıl Yetişkin’i görücüye çıkararak diyor ki:
EY AYDIN HALKI BURANIN TEK HAKİMİ BENİM!
EY ADAYLIK İÇİN BAŞVURANLAR VE VURACAK OLANLAR BEN ADAYIMI SEÇTİM.
EY CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL SEN DE ŞUNU BİL: AYDIN BENDEN SORULUR…
EY CHP YÖNETİMİ VE PARTİ MECLİSİ BEN NE DİYORSAM O… SIKIYSA ONAYLAMAYIN..

Ya sizler ne diyorsunuz bu faşist dayatmaya ?
Bayram İnci, Nilüfer Ünüvar, Bülent Salih Doğan, İbrahim Gürdal ve başvuracak olanlar…
Ya sizler ne diyorsunuz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sesi soluğu çıkmayan genel sekreter Selin Sayek Böke, örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Ensar Aytekin, PM'nin 60 üyesi işte Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının onaylanması için size vasiyet olarak bıraktığı narsist kişilik sergileyen Özlem Çerçioğlu’nun son marifeti bu..
VE ANIL YETİŞKİN…
Baro Başkanı seçildiğin gün çok mutlu olmuştum; çünkü seninle iyi bir dostluğumuz vardı.
Ne zaman konuşsak, ne zaman ziyaretine gelsem 'Ağabeyi’ diye karşılaman ve tanıtman bana dostluk enerjisinin gizemli gücünü verirdi.
Değerli kardeşim Anıl Yetişkin,
Öncelikle bilmeni isterim ki senin siyasete atılmana karşı değilim. Karşı olmak gibi bir terbiyesizliğimde olmaz. Hatta gurur duyarım; ama böyle oyuna gelerek değil. Yazacaklarımla seni incitebilirim; ama inan ki senin kişiliğine değil, davranışınadır; çükü OYUNA GELDİN..
Seninle telefonla konuştuğumuzda söylemeye dilim varmadı; ama şimdi söylemem gerekiyor.
Özlem Çerçioğlu, emireri il başkanı Saatçı Hikmet, Aydınspor 1923'ün kasasından karısına 13.450 tl ye mobilya alan Efeler İlçe Başkanı Süha Bayırlı ile Forum’u gezdiğinizde bana fotoğraflarınız gelmeye başladı. Ve arkasından telefonlar..
"BUDA ÖZLEM’İN ADAMI!"
Evet Anılcığım, ne yazık ki o fotoğrafları görenler seni "ÖZLEM’İN ADAMI" olarak etiketledi.
Seçilsen de seçilmesen de bu "ÖZLEMİN ADAMI" etiketi sana yapıştırıldı.
Merak ettiğim bir şey var.
Özlem Çerçioğlu’na, "ÖZLEM HANIM BEN DAHA ADAY ADAYLIĞI İÇİN RESMİ BAŞVURUMU BİLE YAPMADIM.SİZİNLE ADAYMIŞIM GİBİ ORTALIKTA GÖRÜNMEM BANA YAKIŞMAZ,BAŞVURAN ARKADAŞLARA DA SAYGISIZLIK OLUR" diyemedin mi?
Özlem Çerçioğlu kişisel çıkarı için seni kullanmış oldu; çünkü çevresinde aday adayı diye besleme basının bize yutturmaya çalıştığı kişilerin hepsi yemdi..
Yapılan başvurular genel merkezce değerlendirildikten, yani aday saptandıktan sonra CHP’li bir belediye başkanı olarak il başkanının düzenleyeceği tanıtım toplantısına katılabilirdi.
Peki Çerçioğlu ne yaptı?
Sen ,başvurunu yapmadan önce eyleme geçerek aklınca çok güçlü olduğunu göstermeye çalıştı.
Sen de kusura bakma ama, kuzu kuzu peşinden gittin…
Olmadı değerli kardeşim Anıl Yetişkin olmadı..
Sen yüzlerce yıllık geçmişi olan Aydın ilinin SAVUNMANIN KUTSALLIĞININ SAVAŞIMINI VEREN AYDIN BAROSU’NUN YİĞİT BAŞANIYDIN.
ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUNU YAPARAK "BEN DE VARIM!" DESEYDİN SANA DAHA ÇOK YAKIŞIRDI…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.