Önce Şişli Belediye Başkanı Keskin Başkan İduğ'a tanıttı, arkasından Gönen Orhan Bornova Belediyesine ihaleyi patlattı!

Önce Şişli Belediye Başkanı Keskin Başkan İduğ'a tanıttı, arkasından Gönen Orhan Bornova Belediyesine ihaleyi patlattı!

Bakalım İzmir'de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan başka Gönen Orhan'a 404'lü telefon hatlı masa kurdurtacak belediye başkanı çıkacak mı?

A+A-

Ocak 2021 ayında CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in davetlisi olarak İstanbul'a gitmişti...

Başkan Keskin, İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a Şişli Belediyesinin içini gezdirirken, CHP'li Belediyelere 404'lü hatlar çektirip "masa" kuran Gönen Orhan'ın Şişli Belediyesine kurduğu "Komşu Masa"yı da tanıtmıştı...

Şişli Belediyesi kaynakları: "Keskin tanıtıyor, Gönen Orhan ihaleleri patlatıyor!" 

Şişli Belediyesi kaynakları yaşananları şöyle özetlemişti: "Muammer Başkan CHP'li Belediye Başkanlarını tek tek davet ediyor, masraflarını da kamuya yüklüyor! Davetlerin can alıcı noktası da, Gönen Orhan'nın 270 bin TL'ye kurduğu Komşu Masayı yerinde tanıtıyor, ardından Gönen Orhan tereyağından kıl çeker gibi ihaleleri topluyor!" Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tanıttı, Gönen Orhan Bornova Belediyesine 440 bin TL'ye masa kurdu!

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz-001.jpg

20210120100820-bor2-2-003.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003-001.jpg

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Gönen Orhan'a 275 bin TL'lik ihale karşılığı kurdurttuğu 404'lü telefon hatlı masanın açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptırıyor! 

20191219-sisli-belediyesi-halkla-iliskiler-sistemi-komsu-masa-hizmete-girdi.jpg

sisli-komsu-masa-acilis.jpg  

Fakat açılışta tatsız bir olay yaşanıyor!

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi “Komşu Masa” açılış törenine katıldı. Açılış töreni öncesi, sahneye çıkan bir kadın Canan Kaftancıoğlu'nu protesto etmek amacıyla pankart açmak istedi. Kadın pankartı açamadan güvenlik görevlileri ve korumaların müdahalesine maruz kaldı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şişli Belediyesi “Komşu Masa” açılış törenine katıldı. Şişli Belediyesi önünde gerçekleşen törene Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de katıldı.

Canan Kaftancıoğlu'nu protesto etmek isteyen bir kadın, pankart açmak isterken güvenlik görevlilerinin müdahalesine maruz kaldı.
Açılış töreni öncesi, sahneye çıkan bir kadın pankart açmak istedi.
Kadına güvenlik görevlileri ve korumalar müdahale etti. Bu sırada yere düşen kadın korumalar ve güvenlik görevlileri tarafından yerden kaldırılarak sahneden çıkarıldı.

Pankart açılamadığı için üzerinde ne yazdığı görülmedi." Ajanslar bu haberi 19 Aralık 2019'a geçiyor.

resized-8325d-8840912ca48dff459979847827cbf882.jpg

resized-e1a2d-4a097bac63f027b98a9303321b427282.jpg

Telegram Haber, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tarafından neden davet edildiğini, Gönen Orhan'ın Bornova Belediyesine de 404'lü hat çektirip, masa kuracağını "adrese teslim" ihalenin verilmeden öncesinde haberleştirmişti.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, bizi yanıltmadı ve Gönen Orhan'a 440 bin TL'lik ihaleyi verdi!

Peki, 275 bin TL'ye Şişli ve başka belediyelere kurulan bu masa nasıl oldu da 440 bin TL'ye Bornova Belediyesine kurulacaktı? Gönen Orhan, ihale fiyatlarına zam mı yapmıştı? Yoksa Mustafa İduğ pazarlık yapmasını beceremiyor muydu?

Türkçesi, Gönen Orhan ihale fiyatlarını Belediye Başkanlarının boyuna posuna göre mi belirliyordu?

Yoksa Mustafa İduğ'un fiziki görünümü Gönen Orhan'a "ekmekli" mi gelmişti?

12-004.jpg

İki ihalenin de çıkış nedeni aynı! Fakat, Şişli 275 bin, Bornova 440 bin TL!

Gönen Orhan'a soruyoruz; bu kadar fark Başkan Mustafa İduğ'un anlında mı yazıyordu? İhale bedellerini başkanların alınlarına bakarak mı belirliyorsunuz?   

15551-004.jpg

Şaka gibi! Gönen Orhan'ın bu masa kurma işlerinden CHP'li belediyelerden aldığı ihalelerin toplam tutarı ihale.com.tr verilerine göre 5 milyon 834 bin 860 lira. Eh... Mart 2023 yerel seçimlerine kadar da bir 5-6 milyonluk ihale daha topladığını var sayalım; bu dünyada Gönen Orhan'dan daha bahtiyarı olabilir mi? Neredeyse yıllık cirosu 2.5 milyon liraya denk geliyor... 

Bakalım İzmir'de Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan başka Gönen Orhan'a 404'lü telefon hatlı masa kurdurtacak belediye başkanı çıkacak mı?

Verin ihaleleri Gönen Orhan...

Arkasından da bekleyin artık soruşturma izni gelmeyecek ve yargı yolu açılmayacak diye! (Kuşadası Belediyesine açılan Gönen Orhan Soruşturması haberimiz için tıklayınız!)

Leyleğin ömrü lak lakla geçiyormuş...

Bizimkisi de o hesap yazmakla geçiyor...

Bari okuduklarını algılayabilseler!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.