Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tanıttı, Gönen Orhan Bornova Belediyesine 440 bin TL'ye masa kurdu!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tanıttı, Gönen Orhan Bornova Belediyesine 440 bin TL'ye masa kurdu!

404'lü telefonlu masa mucidi Gönen Orhan, repertuvarına CHP'li Bornova Belediyesini de ekledi!

A+A-

Geçtiğimiz ay CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in davetlisi olarak İstanbul'a gitmişti...

Başkan Keskin, İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a Şişli Belediyesinin içini gezdirirken, CHP'li Belediyelere 404'lü hatlar çektirip "masa" kuran Gönen Orhan'ın Şişli Belediyesine kurduğu "Komşu Masa"yı da tanıtmadan geçmiyor!

Şişli Belediyesi kaynakları yaşananları şöyle özetliyor: "Muammer Başkan CHP'li Belediye Başkanlarını tek tek davet ediyor, masraflarını da kamuya yüklüyor! Davetlerin can alıcı noktası da, Gönen Orhan'nın 270 bin TL'ye kurduğu Komşu Masayı yerinde tanıtıyor, ardından Gönen Orhan tereyağından kıl çeker gibi ihaleleri topluyor!" 

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz.jpg

20210120100820-bor2-2.jpg

Şişli gazetesi Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un Şişli Belediyesi davetini gündeme böyle aşıyor: "Muammer Keskin, 10 Aralık Hareketi’nin yöneticilerinden olan Gönen Orhan’ın ‘Masa’sını pazarlamak için, CHP’li belediye başkanları davet edilerek, Şişli Belediyesi’ni adeta Gönen Orhan’ın işyeri gibi kullanmasını sağlıyor. Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, adeta 10 Aralık Hareketi ve yöneticilerine hizmet etmeye başladı. Bunların en başında da 10 Aralık Hareketi’nin önde gelen isimlerinden olan Gönen Orhan’ın kurduğu ‘masa’nın pazarlanmasına hizmet eder hale geldi."

Şişli gazetesi 20 ocak 2021 tarihli haberinde şunları yazıyor: "Şimdi de, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ Şişli Belediyesi’ne davet edilerek Gönen Orhan’ın ‘masa’sının pazarlaması sağlandı. Mustafa İduğ’a da yine Gönen Orhan’ın ‘Komşu Masa’ ile ilgili görüşmeler yaptığını açıkladı.

KESKİN, GÖRÜŞMELERE SADECE GÖNEN ORHAN’I ALIYOR

Muammer Keskin, belediye başkanlarını ağırlarken, Şişli Belediyesi’nden ne bir başkan yardımcısını ne de bir müdürü görüşmelere almazken sadece Gönen Orhan ve Simge Eldeniz’in bu görüşmelerde olması da dikkat çekici."

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003.jpg

Özetle; Gönen Orhan, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in daveti üzerine Şişli'ye gelen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan ihaleyi koparıyor: 440 BİN TÖRKİŞ LİRA!

İŞTE İDUĞ'UN ŞİŞLİ BELEDİYESİ ZİYARETİNİN SONUÇ BELGESİ: GÖNEN ORHAN'A 440 BİN LİRALIK BORNOVA BAMYASI!

15551.jpg

 

Not: Gönen Orhan Bornova Belediyesine büyük indirim yapmış! 442 Bin liralık ihaleyi 440 Bin TL'ye almış...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum