Ödenmiş sermayesinin olup olmadığı dahi bilinmeyen bir şirket nasıl oldu da İZBETON'dan 22.6 milyonluk ihale alabildi?

Ödenmiş sermayesinin olup olmadığı dahi bilinmeyen bir şirket nasıl oldu da İZBETON'dan 22.6 milyonluk ihale alabildi?

18 Gün önce kurduğu ve sermayesi dahi bilinmeyen Alsancak Lojistik şirketi ile Zeyni Baştuğ'un aynı gün, aynı saatlerde İZBETON'un 2 ihalesine (22.6 Milyon) imza atmasının altında yatan sır nedir? (Çok duygusal belgeli haberlerimizi lütfen kaçırmayınız!)

A+A-

nanna.jpg

Bir önceki haberimizde; Aliağalı Zeyni Baştuğ'un 5 Mart 2021'de kurduğu "ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ"ne ait bilgileri ve kuruluşuna takip 18 gün sonra İZBETON'dan aldığı iki ihalenin detaylarını verdik...

Bu haberimizde; ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ne ait 5 Mart 2021 tarihli Ticaret Sicili gazetesinin 10281 sayı ve 634. sayfasında yer alan sermaye bilgilerine yer veriyoruz... (Belgesi yukarıda)

Yukarıdaki Sicil gazetesi belgesinden anlaşılacağı gibi, ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin bugüne kadar ödenmiş olan bir sermayesi bulunmuyor! Zaten Ticaret Sicili gazetesi veri tabanında da sadece bir ilan var ve o da şirketin kuruluşuna ait!

Başka bir deyişle, şirketin kurucu sahibi Zeyni Baştuğ, ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin sermayesine her hangi bir ödemede bulunmuş olsaydı zaten Ticaret Sicili gazetesi ilanlarında yer alırdı... Elimizdeki tek Ticaret Sicili gazetesi verilerine göre de; Zeyni Baştuğ'un şirket sermayesini (2 Milyonu) 24 ay içerisinde ödeyeceğinin sadece taahhütü bulunuyor!

Peki, İZBETON'CULAR ihaleye giren şirketlerden neyin nesi ya da Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı olup olmadıklarına ilişkin bir belge istemiyorlar mı? 

Temsil, Zeyni Baştuğ, ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin yasal ve kurulu olduğunu hangi belgelerle İZBETON'CULARA ispat etti? İhale dosyasına, Zeyni Baştuğ, şirketi ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin tescil edildiğine ilişkin Ticaret Sicili gazetesinin bir örneğini koymadı mı? 

İZBETON'CULAR ihale verdikleri ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin hangi belgesine bakarak ihaleye girebileceğine karar verdiler? 

İZBETON'CULAR, ihale dosyasında olması gereken ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'nin de tescil edildiği ilanın yer aldığı 10281 nolu Ticaret Sicili gazetesini okumadılar mı?

Okumadılarsa; İZBETONCULAR 18 gün önce kurulan ve ödenmiş sermayesinin dahi kaç lira olduğunu bilmeden; bu ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ni nasıl ihaleye soktular ve ihaleyi Ankaralı Serhat Tınaztepe ile bölüştürdüler?

Okudularsa; İZBETON'CULAR hangi hukuki temellere dayandırarak bu aynı gün ve aynı saatte KDV dahil 22.6 milyon TL'lik ihaleyi ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ne verdiler? 

ababpo-003.jpg

ababpo1-004.jpg

Ayrıca; 18. gün İZBETON'dan 22.6 milyonluk ihale alan ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, anılı iki ihale için "KAMYON" ve "İŞ MAKİNALARI"nı ne zaman satın almış ve İZBETON'a kiraya verebilmiştir? 

İZBETON'CULAR, insan aklıyla dalga geçmiyorlarsa, yahu 18 günde bırakın milyonlarca liralık iş makinası, kamyon tedarik edip kiraya vermeyi... Şirket kurup, 18. günde "DAVUL TOZU", "MİNARE GÖLGESİ" ihalelerine bile girip KAZANAMAZSINIZ!

Peki, o zaman İŞİN SIRRI NEREDE SAKLI?

Aliağalı Zeyni Baştuğ, nasıl oldu da ALSANCAK GLOBAL LOJİSTİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ'ni kurduktan 18 gün sonra İZBETON'dan KDV dahil 22.6 MİLYONLUK kamyon, iş makinası kiralama ihalesi kazanabildi?

Not: Hoş ve duygusal ihale haberlerimiz devam edecek... Önceki haberimiz için aşağıdaki başlığı TIKLAYINIZ!

Bir şirket kuruluşundan 18 gün sonra İZBETON'dan ihaleler alabiliyorsa... O şirkette bilin ki 'Aşkla' yönetiliyor demektir...

 

 

  

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.