Odabaşı, İstanbul'un en medyatik CHP'li Belediye Başkanı!

Odabaşı, İstanbul'un en medyatik CHP'li Belediye Başkanı!

Sağlık ve eğitim konularında Bitlisli firmalarla çalışan CHP'li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2.5 yılda yaptığı hizmetleri Kadıköylülere anlatmak için 1.9 milyon liralık gazete bastırdı

A+A-

İstanbul'dak en başarılı CHP'li ilçe belediye başkanları arasında gösterilen Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköylülere yaptığı hizmetleri aktarmak için yazılı, basın yolunu tercih ediyor. 

Bilindiği üzere; belediye başkanlarının yaptığı hizmetler kadar o hizmetleri halka aktarmak, anlatmakta önemli bir detay. 

İşte bu detayları atlamayan ve yaptığı hizmetleri en iyi şekilde ilçe halkına anlatan, aktaran İstanbul'daki CHP'li ilçe belediye başkanlarının başında, kuşkusuz Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı geliyor. 

Başkan Odabaşı, ürettiği ve Kadıköylülere sunduğu hizmetleri anlatmak için yazılı basın yolunu seçerek, mevkidaşları arasında fark yaratıyor. 

Yazılı basın yolu ile hizmetlerini aktarmayı yeğleyen başkan Odabaşı, 2.5 yıllık belediye başkanlığı döneminde 1 milyon 904 bin 781 liralık gazete bastırıp dağıttı. 

Öte yandan başkan Odabaşı'nın başarılı çalışmalarında en çok destek verenin siyasi başkan yardımcısı (Meclis Üyesi) Fahrettin Kayhan'ın olduğu belirtiliyor. 

Abisinin de Ataşehir Belediyesinde başkan yardımcısı olduğunu belirten Kadıköy kaynakları, Kayhan'ın ihaleler konusundaki tecrübesinin tartışılmaz olduğunu kaydettiler. 

İşte başkan Odabaşı'nın Kadıköy halkı için bastırılan gazete ihale belgeleri: 

hahhaha.jpg

199191919.jpg

Not: Haberlerimiz; Başkan Odabaşı'nın eğitim ve sağlık alanında yapmış olduğu başarılı hizmetlerle devam edecek.

  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.