Nihat Genç: Vay maşallah, tarih böyle muhteşem Atatürkçü kadro görmedi!

Nihat Genç: Vay maşallah, tarih böyle muhteşem Atatürkçü kadro görmedi!

Kılıçdaroğlu bugün İslam'a rozetini taktı.  

A+A-

Veryansın Tv yazarı Nihat Genç Saadet Partisi'nden yaşadığı görüş ayrılıkları nedeniyle istifa eden eski vekil Merve Kavakçı'nın eski eşi Cihangir İslam CHP'ye katılmasını değerlendirdi. Genç “Vay maşallah, tarih böyle muhteşem(!) Atatürkçü kadro görmedi!” dedi.

Saadet Partisi'nden yaşadığı görüş ayrılıkları nedeniyle istifa eden eski vekil Merve Kavakçı'nın eski eşi Cihangir İslam CHP'ye katıldı. 
Kılıçdaroğlu bugün İslam'a rozetini taktı.         

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan Veryansın Tv yazarı Nihat Genç şu ifadeleri kullandı:

"2010 yılında FETÖ ve AKP silahlı kuvvetleri kumpaslarla tasfiye edip yüzlerce subayı hapse tıkarken, o günün büyük bir zafer(!?) kazanmış kahramanı da Merve Kavakçı ve o günlerdeki kocası Cihangir İslam'dı. Şaşırmayın Kavakçı'nın işte o kocası CHP'ye katıldı!

Merve Kavakçı'nın eski kocası! İlk işin Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ı ziyaret olsun, Atatürkçü(!?) abiler senin gibi bir efsaneye, aç kurtlar gibi hasret, kucaklaşmak için, İzmir Marşı'yla bekliyorlar!

Sözcü ve Cumhuriyet yazarları, iktidara yürüyen kadronuza imanım tam! Sakine Cansız'ın kankisi Kaftancıoğlu, Kavakçı'nın kocası Cihangir, bin dairesi olan Eşbaşkan İmamoğlu, Tanrıkulu, Eren Erdem, Levent Gültekin... Vay maşallah, tarih böyle muhteşem(!) Atatürkçü kadro görmedi!

Siyasette günün dersi: Bu ülkede muhalefet yapılacaksa onu da Sakine Cansızlar'ın kankileri ve Merve Kavakçı'nın eski kocaları ve Babacan ve Davutoğlu ve gladyo partisi yapabilir. Siz vatanseverler, rica edeceğim bu muhalefete muhalefet etmeyin!"

Kaynak: veryansintv.com

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.