Nihat Genç: Kılıçdaroğlu CHP'nin başına gelmiş en büyük bela

Nihat Genç: Kılıçdaroğlu CHP'nin başına gelmiş en büyük bela

Nihat Genç: Kılıçdaroğlu CHP'nin başına gelmiş en büyük bela

A+A-

24 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim beyannamesini açıkladı.CHP Lideri tarafından açıklanan beyanname, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na en sert tepki ise gazeteci Nihat Genç'ten geldi. Oda TV yazarı Genç, "CHP açılımlara doymuyor" başlıklı yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu.

CHP Lideri'nin ihanet içerisinde olduğunu belirten Genç, Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına gelen en büyük bela olduğunu yazdı.

PKK YAZSA, BU KADARINI YAZABİLİRDİ

CHP'nin HDP ile etnik pazarlık içerisinde olduğuna dikkat çeken Nihat Genç, yazısında şu ifadelere yer verdi: "Utanmaz adam o bildiriyi PKK yazsa, bu kadarını yazabilirdi! Kansız ruhsuz cibilliyetsiz adam!

SEZGİN'İN KÖPEĞİ OLMUŞSUNUZ

Metnini tane tane okuduk, başımızdan aşağı kaynar sular döküldü, bu satırlarda bin kez cevap verildi, yeniden oturup ayrıntısıyla tek tek boş yere şuydu da efendim buydu da, Sezgin Tanrıkulu'nun köpeği olmuşsunuz, ne söylemişse tek tek yazmışsınız.

ETNİK PAZARLIKLA KURULACAK MEMLEKETİN

Demek HDP'yle etnik pazarlık yapıp Tayyib'i devireceksiniz ha, etnik pazarlıkla kurtulacak memleketin ..ına koyum.

SENİ DE PARTİNİN DE PAZARLIĞININ DA

Demek yeniden süreci bu sefer CHP başlatıyor, demek hendekler isyanlar PKK bombalar yine siyasetin kanlı pazarlığında. Seni de partinin de pazarlığının da...HDP'nin "yüzde on"u olmadan nasıl olacakmış? Ananın... olacak.Ajanlar CHP'yi ele geçirmiş, bir de kemalistmişler, bir de Atatürkçüymüşler, bir de kuvayı milliyeden gelen CHP'liymişler, bir de Cumhuriyet'i kuran partiymişler. Ha de lan." Medya Faresi 28 Mayıs 2018

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.