Muhalefetin olmadığı Güzelbahçe'de, belediyeden 'ince zeka' ürünü paylaşım!

Muhalefetin olmadığı Güzelbahçe'de, belediyeden 'ince zeka' ürünü paylaşım!

Her zaman olduğu gibi; ne CHP İzmir İl Başkanlığı ne de CHP Genel Merkezi bu lüks makam arabasının "NE KARŞILIĞINDA" bağışlandığını ne araştırdı ne de sorup soruşturmuştu! 

A+A-

CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye, 6 Mayıs 2018 tarihli Meclis toplantısında makam arabası bağışlanmıştı. Bağışlanan makam arabası o günlerde  800 bin TL ve yukarısı bir değere sahipti... Makam arabasının Güzelbahçe'de milyon dolarlara villa yapıp satan bir müteahittin yanında taşeron olarak çalışan ve Fiat Kartal marka arabaya binen bir kişi tarafından bağışlandığı ortaya çıkmıştı!

Her zaman olduğu gibi; ne CHP İzmir İl Başkanlığı ne de CHP Genel Merkezi bu lüks makam arabasının "NE KARŞILIĞINDA" bağışlandığını ne araştırdı ne de sorup soruşturmuştu! 

1 yıl sonra İnce'ye bağışlanan bu makam aracı hakkında Devletin de araştırılıp, soruşturacağı gündeme gelince, lüks makam arabası apar topar satılarak elden çıkarılmıştı!

yerli-arabaya-binen-taseron-chp-li-baskan-ince-ye-luks-audi-makam-arabasi-hediye-etmis-m.jpg

İŞTE O TARİHTE BAĞIŞLANAN AUDİ A 6'YA İLİŞKİN MECLİS TUTANAĞI:     

MECLİS BAŞKANI: ÖZDEM MUSTAFA İNCE

MECLİS ÜYELERİ: KAZIM ÇAM-ALPARSLAN KANDEMİR-İSMAİL KANDEMİR-BELGİN İPEKOĞLU-MEMET EREN-ÖZER ERTUĞRUL-ÖZAN PARLAR-ARAS KAYNARCA-İLHAN PINAR-YAŞAR ÜREMİŞ- ZEYNEP FERDA DEMİRBAŞ- OSMAN KAÇMAZ-SONER TANRIKULU

Meclisimizin 06.06.2018 Çarşamba Günü Saat: 17.30’da yaptığı 2018 Yılı Haziran Ay'ı Toplantısı 1. Birleşiminde meclisimize havale olunan 04.06.2018 tarih, 2822 sayılı Başkanlık Önergesinde;

“ İlgi: 01.06.2018 tarihli ve 8947 numaralı dilekçe. İsmail Özden ÖZMEN; aşağıda bilgileri verilen 35 ACK 058 plakalı aracını belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere şartsız olarak bağışlamak istemektedir. Söz konusu aracın belediyemiz adına şartsız bağış olarak kabul edilmesi ve tescil işlemlerinin yapılması konusunda gerekli meclis kararının alınmasını tensiplerinize arz ederim." denilmektedir.

Plaka No : 35 ACK 058

Marka : Audi / A6 2.0

Cinsi : Sedan

Motor No : DDD054063

Şase No : WAUZZZ4G1JN083478

Yukarıda metni yazılı önerge Başkanlıkça okutturularak müzakere edilmiş olup, İsmail Özden ÖZMEN tarafından yukarıda bilgileri verilen 35 ACK 058 Plakalı aracın Belediyemiz Hizmetlerinde kullanılmak üzere şartsız bağışının kabulüne, Trafik Tescil Şube Müdürlüğünden Belediyemiz adına tescil edilmesi ve demirbaş kayıtlarımıza geçirilmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi. (Bilgiler, Güzelbahçe Belediyesi web sitesinden.)

616x321-chpli-guzelbahce-belediye-baskani-mustafa-inceden-vurgun-1540638097801.jpg

Takvim gazetesi, o günlerde bağışlanan lüks makam aracını "CHP'li Belediyeden İnce Vurgun" başlığında manşetine taşımıştı! 

guzelbahce-paylasmaya-betonlardan-baslamis-1.jpg

baklasever-baskandan-meraklisina-cok-temiz-kullanilmis-1-yasinda-2-el-satilik-audi-a6.jpg

İnce, bu defa sosyal medya hesabından yeni makam arabasını teşhir etti! Aslında yapılan bu paylaşım, Güzelbahçe'de mevcut olmayan muhalefet içindi! Güzelbahçe'de muhalefet olsaydı, Güzelbahçe Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından akılları sıra böylesine kafa bulunulan paylaşımlar yapabilir miydi?

İnce'nin bu "ince zeka" paylaşım ürünü Güzelbahçe'deki muhalefete gitsin diyoruz:

adsiz-008.jpg  

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.