Meğer Kılıçdaroğlu'nun CB adaylığı yolunda en büyük rakibi Soyer'miş! Buyurun Soyer'i dinlemeye...

Meğer Kılıçdaroğlu'nun CB adaylığı yolunda en büyük rakibi Soyer'miş! Buyurun Soyer'i dinlemeye...

Daha neler duyacağız neler!

A+A-

Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç, dün köşesinden yayımlanan "Aydın, Soyer’in Cumhurbaşkanı adaylığını mı ilan etti!" başlıklı yazısını, Tunç Soyer'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için fitili ateşlediğine ayırmıştı!

Gülenç, yazısında "Soyer, Büyükşehir adaylığı için yola çıkarken "Seferihisar'dan yaktığımız bu ateş har olup Türkiye'yi saracak" gibi iddialı sözlerle niyetini ortaya koymuştu.", "Soyer, CHP'nin adaylık için ismi geçenlerin yer aldığı potaya kendisini bir türlü sokamazken geçtiğimiz Ramazan ayında belediyenin bir iftar yemeğinde bir dernek başkanı kürsüye çıkarıldı ve kendisine "Cumhurbaşkanı adayımız Soyer'dir" dedirtildi.

Devamında, "O çıkış kimse tarafından kaale alınmayınca anlaşılan şimdi de Soyer'in Büyükşehir'de CHP Grup Başkanvekili yaptığı eski hakim Murat Aydın devreye girdi. Bir röportaj veren Aydın, "Soyer iyi bir Cumhurbaşkanı olabilir. Bu görevi gayet iyi yapabileceğini düşünüyorum" çıkışında bulundu."

Ne hoş değil mi?

Seferihisar'ı 10 yılda, İzmir'i 3 yılda bitiren bir isim, şimdi de kalkıp memleketi kökünden yönetmeye talip olacak!

Hatırlar mısınız eskinden Fuar Lunapark içinde "Aynalar Salonu" vardı... Hangi aynanın karşısına geçseniz sizi farklı farklı gösterirdi... Kimisinde 300 kiloluk bastıbacak, kimisinde zargana gibi çiroz bir tip olurdunuz... Soyer ve tayfası güne başladıklarında hangi aynanın karşısına geçip şekilden şekile giriyordur orasını kestiremiyoruz ama, seçim tarihi yaklaştıkça halktan kopan ve son sürat küçük burjuva partisi kimliğine bürünen Y-CHP'de, CB adaylığı için suların bugünden kaynamaya başladığını söyleyebilirsiniz...

Anadolu insanı "Aslan yattığı yerden belli olur" der... Soyer'in geride bıraktığı Seferihisar'a bir bakın... Mevcut Seferihisar belediye başkanı İsmail Yetişkin, 2 senede işçilerin maaş alacaklarını, esnafın da 3 yılda alacaklarını anca kapatabildi! Soyer, 3 senedir İzmir'in başında... Ne değişti İzmir'de? Etrafındaki azınlığın dışında İzmir halkının refahına yönelik ne yapıldı da neyi gördünüz? 

İzmir BŞB bütçesinin kaçta kaçının İzmir Köy-Koop'a ve bağlı olduğu kooperatiflere gittiğini bilen var mı? Soyer'in CB olma adaylığı yolunda bundan başka sığınacağı bir referans gösterebilir misiniz? 

Buyurun o zaman Soyer'i kendi ağzından çıkardığı baklalarla tanımaya: 

Soyer'in videoda açıkladığı düşüncelerinin tartışılması gerekmiyor mu? Türkiye Cumhuriyeti'nin suyu mu çıktı da Soyer yeni bir ülke kurmaktan söz ediyor!

Devam haberlerimiz gelecek bu konu üzerinde...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.