MERAL AKŞENER'DEN ÇERÇİOĞLU'NA DEMOKRASİ DERSİ!

MERAL AKŞENER'DEN ÇERÇİOĞLU'NA DEMOKRASİ DERSİ!

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci ve Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'in, 'Kral çıplak' demesi, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun karizmasını yerle bir etti.

A+A-

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci ve Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez'in, 'Kral çıplak' demesi, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun karizmasını yerle bir etti! 

Aydın'da CHP-AK Parti-MHP'ilerden sonra İYİ Partililer de, İttifak ortakları Özlem Çerçioğlu'nun hışmına uğradı.

İYİ Partililer yolsuzluklarına geçit vermedikleri Çerçioğlu'nun yakın çevresi tarafından hakaret ve tehditlere maruz kalınca, 'Çalana ve Çaldırana oy yok' kampanyası başlattılar! 

Çerçioğlu'nun trolleri tarafından ortakları İYİ Parti, "İP" olarak hakarete maruz kaldı. İlçe Başkanlarıysa her türlü tehdit ve hakaretlere tabi tutuldu! Çerçioğlu'na yakın CHP'liler Söke Encümen seçimlerinde AKP'li adaya oy verince, İYİ Partililerin sabrı taştı. Çerçioğlu tarafından iyi niyetleri suistimal edilip yedek lastik muamelesi yapılmaya kalkışılan cesurlar hareketinin teşkilatları ve tabanı, hodri meydan dedi! 

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Aydinpost.com haber sitesinde Ahmet Gözen'e verdiği röportajda, İYİ Partililerin Özlem Çerçioğlu ve yakın elemanlarınca nasıl tehdit, hakaretlere, haksızlıklara maruz kaldığını ortaya serdi.

Röportajı müteakip Aydın'da yer yerinden oynadı! 

Süleyman Demirci ve İYİ Parti'ye, başta zulümden yaka silken CHP'lilerle diğer partilerden çok büyük destek geldi. Ankara siyaset kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre Özlem Çerçioğlu, Süleyman Demirci'yi şikayet edip görevden aldırmak için, İYİ Parti lideri ve demokratik siyasetin parlayan yıldızı Meral Akşener'i aradı.

Aydın'da tüm yaşananlardan kelime kelime bilgi sahibi olan Meral Akşener, Özlem Çerçioğlu'nu kısa süre dinledikten sonra, 'Seçilmiş İl Başkanımızı görevden almamız, söz konusu bile değildir. Biz Demokrasiyi savunan bir partiyiz. Bunu da önce partimizden başlatıyoruz. Siz de üzerinize düşeni yapsaydınız' cevabını verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in cevabı siyaset koridorlarında, 'Demokrasi ve İYİ niyeti suistimal edenlere ahlak-edep dersi' olarak yorumlandı. Her ikisi de Topuklu Efe namını taşıyan isimlerden Asena lakaplı Meral Akşener, Özlem Çerçioğlu'nun siyasetteki topuklarını kırdı bıraktı!

Telegram haber olarak parti içi ve genel siyasette Demokrasi liderliğini bir kez daha ortaya koyan Meral Akşener Hanımefendiyi tebrik ediyor, parti ayırt etmeksizin Özlem Çerçioğlu'nun kırık topukları atında inleyen Aydınlılara, bir an önce Allah kurtarsın temennisinde bulunuyoruz...

4546e9a6-73f4-4eff-8c2c-62264b411e65.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.