Kulis Haber: Murat Aydın'ın İzmir il başkanı olmasını Bakan ve Erkek destekliyor!

Kulis Haber: Murat Aydın'ın İzmir il başkanı olmasını Bakan ve Erkek destekliyor!

Ankara kulislerinde; Murat Aydın'ın CHP İzmir il başkanı olması için CHP İzmir MV Murat Bakan ile Çanakkale MV ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in olağanüstü çaba sarf ettikleri konuşuluyor...

A+A-

Muharrem Erkek... CHP Çanakkale Milletvekili... Genel Başkan Yardımcısı...

Murat Bakan... CHP İzmir Milletvekili...

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre; Bakan ve Erkek'in buluştukları ortak noktanın adı Murat Aydın... Başka bir deyişle, Murat Aydın'ın CHP İzmir il başkanı olması için olağanüstü çaba sarf eden iki CHP'li vekil...

Murat Aydın, bilinen şekliyle hepi topu 3,5 yıllık bir siyasetçi... İlginç olan, Murat Aydın'ın 2019 seçimlerinde CHP'yi keşfetmiş ve merdivenleri de 5'erli 10'arlı adımlarla çıkmış olması değil mi? 

Malumunuz; "siyasi liyakat", "parti içi emek" vb. laflar CHP'yi yönetenlerin ağızlarından düşürmedikleri kelimeler...

Demek; Murat Aydın da Bakan ve Erkek'in siyasi anlamda siyasi liyakat ve parti emekçiliğini herkesten çok daha iyi biliyorlar ve İzmir il başkanlığına layık buluyorlar!

Peki, Murat Aydın'ın bugüne kadar siyasi anlamda sol ya da sosyal demokrasi ve İzmir adına ne gibi siyasi bir başarısı olmuştur? 

Bilen var mı?

İl başkanlığına layık görülen bir kişi, neden siyasi başarıları ile değil de bugün hakkında Milliyet gazetesinde yer alan haberlerle anılıyor? 

Ayrıca, Ankara kulislerinde, İzBB Tunç Soyer'in Murat Aydın isminde Bakan ve Erkek kadar ısrarcı olmadığı, konuya "temkinli" yaklaştığı konuşuluyor!

Nereden bilecekler İzmir'de CHP'ye gönül vermiş onbinler, yüzbinler, koskoca genel başkan yardımcısı, koskoca İzmir milletvekili kadar Murat Aydın'ın solculuğunu, sosyal demokratlığını! 

Vardır be yahu bir bildikleri...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.