Küçük Çavuşoğlu'nun ASKİ Balıkköy Terfi İstasyonu'ndaki saltanatı!

Küçük Çavuşoğlu'nun ASKİ Balıkköy Terfi İstasyonu'ndaki saltanatı!

Okan Çavuşoğlu'nun ASKİ Balıkköy Terfi İstasyonu lojmanını kişisel çiftliğine dönüştürdüğü bildirildi...

A+A-

Aydın BŞB'nin Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (ASKİ) ikinci "Çavuşoğlu" skandalı!

Öncelikle; en son gelen bir ihbarı paylaşmak istiyoruz... ASKİ tahakkuk şefi Şehnaz Ulu henüz sürgüne gönderilmediği günlerin bir hafta sonu (Şehnaz Ulu hafta sonu tatilindeyken) Ozan Çavuşoğlu, yanında bir bilgi işlemci ile ASKİ'ye geliyor ve Şehnaz Ulu'nun bilgisayarına giriliyor! Silme icraatının rakamı 250 bin TL! İşlem yapıldıktan sonra kamera görüntülerinin bulunduğu harddiskte sökülüp yenisiyle değiştiriliyor! 

Hafta sonu yapılan bu silme operasyonu ile ilgili Şehnaz Ulu'ya bilgisinin olup olmadığını sorduk... Ulu, "Nasıl bir vahşetin içinde çalışıyormuşuz! İnanın hiç bir bilgim yok! Yapılmamıştır diyemem; şaşkınlık içindeyim" dedi.

Öte yandan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun sürgüne gönderdiği korumaları (Güvenlikçilerin) Fatih Uygurlu ile Minik lakaplı Mustafa'nın çok büyük ve kirli iş bilgilerine sahip oldukları bildirildi! Minik ve Uygurlu konuştuklarında kirli işlerin hepsinin ortaya çıkacağı belirtildi.

Öte yandan gelen onlarca ihbarın arasında Ozan Çavuşoğlu'nun kardeşinin de ASKİ'de saltanat sürenlerin arasında olduğu iddia edildi! 

Küçük (Okan) Çavuşoğlu'nun ASKİ Güvenlik Amiri olduğu, ASKİ Balıkköy Terfi İstasyonu lojmanını kendine göre dizayn edip, çiftliğe dönüştürdüğü iddia edildi!

Adnan Oktar'ı bile kıskandıracak tarzda kendisine ofis ortamı hazırladığı öne sürülen Küçük Çavuşoğlu'nun Terfi İstasyonu lojmanının kendisine tahsis edilmiş olduğu, bahçesinde de kanatlı hayvanlar beslediği, ekip biçerek "organik köy hayatı" sürdürdüğü belirtildi!

Ofisindeki laptopa kurdurduğu kamera sistemi ile oturduğu yerden işlerini kontrol ettiği belirtilen Küçük Çavuşoğlu'nun kendisine yardımcı olarak Aziz Yılmaz'ı da şef olarak getirdiği, altlarındaki arabayla da gerektiğinde kontrollere çıktıkları aktarıldı. 

Anadolu insanı der ki; "Üzüm üzüme baka baka kararır"... Abisi Aydın sosyetesinin gözde mekanı Kızılcaköy'de 5 milyonluk arsanın üstüne malikane inşa ederse; kardeşinin de kurumun lojmanını kişisel çiftliğine dönüştürmesini lütfen çok görmeyelim!     

Ayrıca; Pandemi döneminde 2 kez Aydınlı hayırseverler Aydın BŞB'nin "Askıda Su Faturası" kampanyasına destek olmuşlardı... Aydın BŞB'den ya da ASKİ'den Askıda Su Faturası kapsamında toplanan destek paralarına ilişkin herhangi bir açıklama yapıldı mı? Yapılmadı! Yapılmış olsaydı; haber ajansları bu açıklamayı geçmezler miydi? Hayırsever Aydınlıların destekleri yoksa silinen su faturalarına gitmiş olmasın sakın!!!  

Not: Yuh artık dedirtecek silme yapmışlar! Komisyondan çıkan ve cezası kesilen abonenin borcunu bakın nasıl ve kimler silmiş! Bir sonraki haberimizde geliyor...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.