CHP İzmir İl Başkanlığı'nda 2. Menemen Disiplin skandalı!

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda 2. Menemen Disiplin skandalı!

CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Karakurt'tan sonra Meclis Üyesi İhsan Perçin de mi CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in "koruması" altında!

A+A-

CHP İzmir İl Başkanlığı'nda çiçeği burnunda bir Disiplin skandalı daha! 

Bilindiği üzere; CHP İzmir İl Başkanlığı, Menemen Belediye Başkanvekilliği seçimlerine, İl Başkanı Deniz Yücel'in dayatmasıyla Deniz Karakurt'un adaylığında girmiş, siyaset bilimleri fakültelerinde ders olarak okutulacak nitelikte hatalar yapılarak altın tepside Ak Parti'ye Başkanvekilliğini sunmuşlardı!

Seçimin ardından hezimetin sorumluları da günah keçisi arayışına düşmüşler, jet hızıyla CHP Menemen İlçe yönetimini görevden alıp, 1. faturayı kesmişlerdi!

Meclis konuşmalarında bile şu an yolsuzluk iddiaları yüzünden cezaevinde olan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a karşı tek başına muhalefet yaptığını çekinmeden söyleyen, Faaliyet Raporuna "RET" oyu verdiğini Mısır'daki Sağır Sultan'ın bile duyduğu Meclis Üyesi Deniz Karakurt hakkında Tüzük gereği disiplin soruşturması açtırmayan İl Başkanı Deniz Yücel'e bu defa 2. Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin hakkında "SES KAYITLI" disiplin soruşturması açılsın dilekçesinin verildiği ortaya çıktı!

Ayrıca; Menemen hezimetini içine sindiremeyen, gerçek sorumluları hakkında en ufak bir girişimde bulunamayan CHP Genel Merkezi ve İzmir İl, CHP Menemen İlçe yönetimin görevden alınmasından sonra yapılan ilk Menemen Belediyesi Meclis toplantısında esnafa, işçiye vb. biriken borçların ödenmesi yönünde Ak Partili Başkanvekili Aydın Pehlivan'ın borçlanma talebine "evet" oyu veren 3 Meclis Üyesi için Meclis toplantısının bitişinden 1 saat sonrasında haklarında disiplin soruşturması başlatmış, WhatsApp üzerinden bu 3 Meclis Üyesine disiplin tebligatı yapılmıştı!

Her konuşmalarında hak, hukuk, adaletten söz eden CHP İzmir İl Başkanı Yücel, hakkında disiplin soruşturması istenilen Meclis Üyesi İhsan Perçin için bugüne kadar ne yaptı? 15 Gün öncesinde CHP Genel Merkezi'ne dahi postalanan içinde "SES KAYDI"nın dahi bulunduğu disiplin soruşturması açılsın dilekçesi hakkında İl Başkanı Yücel, bu saate kadar herhangi bir girişimde bulunmuş mudur?

Yoksa bu Meclis Üyesi de Deniz Karakurt gibi İl Başkanı Yücel'in koruması altında mıdır?

Bu hak, hukuk adalet kavramları CHP'de masaldan ibaret değilse; bir yanda saatler içinde disiplin soruşturması açılan Meclis Üyeleri diğer yanda korunup, kollanan Meclis Üyeleri... 

Öte yandan Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney içinde çok güzel haberler geliyor! Yarın CHP Menemen İlçe dosyası haberimiz geliyor...

İŞTE CHP İLE VERİLEN SES KAYITLI DİLEKÇE:

293783a7-f1f1-41fb-905b-150fa29d76da.jpg

d006ca7d-09ca-4cf3-94cf-8ff01b6e1043.jpg

0380a265-4ab8-455a-966e-06e62218d0ea.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.