KK'nın miras bıraktığı Y-CHP rüzgarı, Değişimcilerin belediyelerinde de kesintisiz esiyor mu?

KK'nın miras bıraktığı Y-CHP rüzgarı, Değişimcilerin belediyelerinde de kesintisiz esiyor mu?

Her gün sosyal medyada Türkiye Cumhuriyetini kuran CHP'nin kimlerin ellerine düştüğüne yönelik yüzlerce yorum ve paylaşım görürsünüz... KK'nın da ÖÖ'nün de sisteme entegre "görevlerini" layıkıyla yerine getirmek için çabaladıklarını tanık olursunuz...

A+A-

Bizler yazmadık... Söylemedik... Onlarca defa İzBB'nin şirketi İZBETON'un battığını İzBB Meclisinde Ak Partili İzBB Meclis Üyeleri bağırdı: "Heval Savaş Kaya, İZBETON'u batırdı!"
Dileyenler, İZBETON'un Heval Savaş Kaya'nın Genel Müdürlüğünde nasıl batırıldığı/battığına ilişkin en çarpıcı ve etraflıca bilgileri önceki dönemin Ak Partili İzBB Grup Başkanvekili Av. Özgür Hızal'ı arayıp alabilirler! 
Ha... Arayacak olanlara Değişimci CHP Genel Başkanı Özgür Özel'de dahildir!
Peki, Heval Savaş Kaya'nın Balıkesir BŞB'ye transferinde neler öne çıkmıştır?
Heval Savaş Kaya'nın şimdinin CHP'den Çanakkale Belediye Başkanı olan Muharrem Erkek'in rolü olmuş mudur?
Erkek, vekilliği döneminden danışmanı olan Heval Savaş Kaya'ya Trakya'da enerji işlerinden ortağı Balıkesir BŞB Başkanı Ahmet Akın'a "kefil" olmuş mudur?
İspanya'dan enerji işlerinden sertifikalı ve her zaman KK'nın güzide ekibinde yer alan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Heval Savaş Kaya'nın Balıkesir BŞB'ye transferi konusunda KK'dan da görüş almış mıdır?
Düşünün bir de Heval Savaş Kaya Balıkesir'de "Kentsel Dönüşüm" hamlelerine başlamış... Ne hoş olur değil mi; Ahmet Akın'ın da Kentsel Dönüşüm rüzgarının pervaneleri arasında parça pinçik oluşu seyretmek!
Vb... Şok detaylar Telegram Haber farkıyla geliyor... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.