KK, ne kadar övünse azdır! Bu dönemin CHP adayları "Pülümürlü Ali Başkan" kadar ince düşünceli olabilir mi?

KK, ne kadar övünse azdır! Bu dönemin CHP adayları "Pülümürlü Ali Başkan" kadar ince düşünceli olabilir mi?

Kim ne derse desin KK'nın atadığı güzide belediye başkanlarının hali bir başka oluyordu! Temsil, Maltepe'deki Pülümürlü Ali Kılıç...

A+A-

Ali Kılıç... CHP'den iki dönemdir İstanbul Maltepe ilçesine belediye başkanlığı yapıyordu... 
1.'nci döneminde edindiği servet Maltepe belediyesi meclisine gelmiş olsa bile dönemin CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bir türlü ne görülmüş ne de görülmek istenilmiştir!
Tam tersi, 2. dönem aday adaylığında CHP Maltepe ilçe başkanlığı üyeleri Ankara'ya "Ali Kılıç'ı istemiyoruz" diye yürüyüşe çıkmış olsalar bile, hemşerisi KK tarafından "Kefilim", "Kırmızı çizgim" denilerek yeniden aday yapılmıştı.
İşte Ali Kılıç'ın 1. dönem Maltepe belediye başkanlığındaki performansı: tvxh3893-1-1-002.jpg

Maltepe kaynakları, Ali Kılıç'ın 2. dönem performansının yakında sosyal medyaya düşeceğini belirtirken, Telegram Haber, Pülümürlü Ali Kılıç'ın temelinde "ince fikirli" bir belediyecilik yaptığını da giderayak Maltepelilerin dikkatlerine sunuyor!
Bilindiği üzere; 38.'nci Kurultayda KK'nın yerine ÖÖ gelince, Ali Kılıç'ın da günler öncesinden yaptığı girişimler ve görüşmeler güme gitmişti! (Bkz. Ali Kılıç-Bülent Kuşoğlu Ankara otel görüşmesine. Bkz. Ali Kılıç, yeni başkana Maltepe belediyesini buğulu gözlerle mi teslim edecek? Ali Kılıç, yeni başkana Maltepe belediyesini buğulu gözlerle mi teslim edecek?)

Telegram Haber, Ali Kılıç'ın Maltepe belediyesini yeni seçilecek olan başkana "Kılçıksız Levrek" kıvamında teslim edeceğini aylar öncesinden yazmıştı...
Temsil, yeni seçilecek olan başkan 1 yıl belediyeye uğramasa bile Maltepe belediyesi 6 Kere Maşallah Antika Bitlislilere ne araç kiralamak için ne de inşaat malzemelerinin arasından bulaşık süngeri almak için Tuncelili Acar familyasına ihale verir! 
Türkçesi, Ali Kılıç Bey'in yeni seçilecek Maltepe belediye başkanına 4X4'lük belediye bırakacağını söyleyebilirsiniz!
Şimdi... Böylesine güzide bir belediye başkanının bu süreçte personelin de aç kalmasını riske edebilir mi? 
Etmez! 
İşte Belgeleri: 

mal2.jpg

mal1.jpg

Peki, bu iki ihaleyi ALAN/VERİLEN şirketin ne gibi bir ortak özellikleri olabilir? 
Temsil, bu iki şirkette aynı şahsa ait olabilir mi?
İki şirkette aynı adreste kurulmuş, aynı adresleri kullanmış olabilirler mi?
Bir ihalede bu kadar tesadüfler zinciri oluyorsa/oluşturuluyorsa, her halde yeni seçilecek başkanın da bu yemeklerden tatması gerekmez mi?
Bir sonraki haberimizde yemek üstü "tatlı" gelecek!
Başka bir deyişle; 1. ihalenin üstüne "TATLI" 21B'den Canlıoğlu'larından düzeltiyoruz Cansızoğlu familyasından mı gelmiştir? 
21B'den ihalenin kökü nereye varıyor? 
Bakalım yeni seçilecek başkan, Ali Kılıç dönemindeki "ŞEFFAF" ihalelerin üzerine gidebilecek kadar yürekli çıkabilecek mi???!!!

58297.jpg

Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, aday adaylığı sezonunu açtı! Ankara'da jan janlı ofis tuttu... Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, aday adaylığı sezonunu açtı! Ankara'da jan janlı ofis tuttu...


 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.