Kılıçdaroğlu'nun Küçük Menderes programı tam gaz devam ediyor!

Kılıçdaroğlu'nun Küçük Menderes programı tam gaz devam ediyor!

Siz istediğiniz kadar doğruları yazamaya, aktarmaya, anlatmaya çalışınız, Y-CHP'liler "Turpun Harman Olduğu Yeri" görmedikçe , bir şeyleri algılayabilmeleri çok zor!

A+A-

Bakın, genel seçimden seçime adını duyduğunuz rahmetli Aykut Edibali'nin Millet Partisi'nden söz etmiyoruz... Ana muhalefet partisi CHP'nin içinde bulunduğu halleri analiz etmeye çalışıyoruz...

Öncelikle; bu sabah Tire'den canlı yayınlanması planlanan ve açıklanan Fox Tv Çalar Saat programı neden Şato tesislerine alındı?

Aynı zamanda Soyer ailesinin de ikametgah olarak kullandığı Şato tesislerinde Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Çalar Saat programı neden orada yapıldı?

Tire programının iptal edilmesinin altında; İzmir Büyükşehir Belediyesinin başına Soyer'in gelmesiyle birlikte Tire Süt Koop'la 15 yıl devam eden "Süt Kuzusu Projesi"nin iptal edilmesi ve süt alımlarının eş Soyer'in İzmir Köy-Koop'undan alınmaya başlanılması ve mağdur edilen 2 bine yakın süt üreticisinin "protesto" etmeleri korkusu yatıyor olabilir mi?

Tire Süt Koop'un başına nelerin geleceğini Ekim 2019 ayında rapor haline getirmiş, Ö.F.S. kanalıyla da Kılıçdaroğlu'na iletilmesini sağlamıştık... Öyle lafla peynir gemisi yürümez... Çalar Saat gibi programlarda masal anlatmakla da bu işler hiç olmuyor... İcraat ister icraat ve yürek... O gün raporda ne yazdıysak, bugün bunlar bir bir ortaya çıkıyor! 

Tire Süt Koop'un bundan sonra başına gelecek olanlar ne derseniz? En iyimser şekliyle adı Baysan'dan İztarım yapılan şirkete yama olabilir! Ekonomik bağımsızlığı elinden alınıp, işgal altına alınmış bir yapıya büründürülerek, Tireli süt üreticilerinin gelecekleri de tehlikeye kökten girebilir!

Şimdi... Çiftçinin de hali ortadayken... İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin en büyük üretim havzasında, iktidara talip olan bir Ana Muhalefet Liderine neden açık hava mitingi düzenlenmez de; en fazla 1500 kişinin sığabileceği bir salonda "Çiftçi Buluşması" yapılır? 

Havzada Tire dahil, Ödemiş, Beydağ, Selçuk, Torbalı yerelinde 5 ilçede iktidar olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iktidara talip olan Genel Başkanını "ÇİFTÇİLER"le neden salonda buluşturmayı reva görür? Açık havada miting yapma cesareti yok mudur CHP İzmir'i yönetenlerin?  Muhtarlar toplantısı mı bu? Küçük Menderes Havzasında yaşayan milyonlarca insanın yüzde 90'nının geçim kaynağı tarım... Açık Hava toplantısından (Miting) neden vazgeçilmiştir? Çiftçilerin yeterli düzeyde katılmayacağı endişesi mi yaşanmıştır? 

O zaman bu salon toplantısına katılan CHP'nin İzmir İl, İlçe yöneticileri, Meclis Üyeleri, YDK ve PM üyeleri salondan çıkarıldığında içeride kaç tane ÇİFTÇİYE sayın Kılıçdaroğlu konuşmuştur?

Buyurun o zaman çiftçilerle gerçekleştirilen "Büyük Buluşma" fotoğraflarına: 

8c646858-9383-43b2-a5e9-98892394c1e9.jpg

52e637cd-8496-4fac-942e-d022d404f56c.jpg

54a55b29-3114-4191-8fd9-8cac44e57088.jpg

ef8c18b4-9ac9-4e8e-a7f9-4564ebf24395.jpg

ff32db30-61c0-4555-b9b1-5c609cfc40d1.jpg

 

 

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.