Kılıçdaroğlu, TV'de İnce'nin karşısına çıkmaktan neden çekiniyor? Adaylık atama sisteminin çökeceğinden mi korkuyor?

Kılıçdaroğlu, TV'de İnce'nin karşısına çıkmaktan neden çekiniyor? Adaylık atama sisteminin çökeceğinden mi korkuyor?

1.5 aydır MP Genel Başkanı İnce'nin "gel istediğin kanala çıkalım" davetlerine kulaklarını tıkayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, bu defa MP'liler sosyal medya üzerinden davet kampanyası başlattılar!

A+A-

Memleket Partililer, adeta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun peşini bırakmıyor!

Neredeyse her CHP TBMM Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı TV'de karşılıklı sözüm ona "düello"ya davet eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ne hikmetse Memleket Partisi Genel başkanı Muharrem İnce'nin "istediğin kanala çıkalım, eteğimizdeki taşlar dökülsün" davetlerine bir türlü yanıt veremiyor!

Neredeyse 1.5 aydır MP Genel Başkanı İnce'nin "gel istediğin kanala çıkalım" davetlerine kulaklarını tıkayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, bu defa MP'liler sosyal medya üzerinden davet kampanyası başlattılar!

İlginç olan; kurulduğunun ertesi günü kamuoyu yoklamalarında yüzde 3'lük bir oranı yakalayan MP'yi hala görmezden gelen Kılıçdaroğlu, binde 2'lik, 3'lük oy oranındaki eski AK Partililerin kurduğu partilerin genel başkanlarını yere göğe sığdıramamasına ne denmeli?

Tamam.. Kılıçdaroğlu'nun sol kültürle uzaktan yakından bir bulaşıklığının olmadığı; 11 yıldır da sağcıların ağızlarına bakarak sağdan oy getiremediği de bilindiğine göre; yoksa Muharrem İnce'nin 11 yıllık incilerini dökeceğinden mi korkuyor?

Temsil, Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu döneminde belediye başkanlarının nasıl atandığını örnekler vererek TV'lerde anlatmaya kalkarsa; nicelerinin hali acaba neci olur? Öyle değil mi sayın Kılıçdaroğlu? 

Aslında CHP'deki hikayenin adı ne siyaset ne de memleket meselesi... Kılıçdaroğlu ve ekibinin yaptıkları erken seçim çağrılarının temelinde de ne demokrasi ne de memleketin meseleleri yatıyor... Tek dertleri mevcut örgüt yapısıyla bir parti daha MV adayı ve Belediye Başkan adayı yazmak! 

11 Yıldır CHP'nin başında ve de Anamuhalefet olacaksınız... Dış politkayı geçtik, iç politikada bir tane bile olsa halk adına ürettiğiniz, yaşama aktarılmasına katkı koyduğunuz bir politikanız olmayacak, eleştiriler yükselmeye başladığında başlayacaksınız papağan gibi erken seçim, erken seçim demeye... Haydin oradan... 6-7 Aydır İzmir Kınık CHP ilçe binasının kapısı kilitli duruyor... Pek bir hünerli yöneticiler nasıl olduysa Ağustos'un 16'sına kongre tarihi koyabilmişler! 

Neyse... Saygıdeğer Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu TV'de MP Genel Başkanı Muharrem İnce'nin karşısında göremeyecek olabiliriz ama; yeni ayda olacaklardan sonra herhalde gidişini görebileceğinizi düşünüyoruz!

İŞTE MP'LİLERİN SOSYAL MEDYADA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN KILIÇDAROĞLU DAVETİYESİ:  

Gün münakaşa ya da münazara günü değil
Gün müzakere, iletişim, birbirimizi dinleme, anlamaya çalışma günü
Vatandaş
Siyasi parti liderlerini tv ekranlarında “birlikte“ görmek
Dinlemek istiyor
Muhalefet parti liderleri başlasın
Diğerleri gelmek zorunda kalacak
Haydi!

218853116-1953961898103935-5409561215604505698-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.