Kılıçdaroğlu, Topuklu Efe'ye gücenmiş!

Kılıçdaroğlu, Topuklu Efe'ye gücenmiş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aydın'da kaçak katlı otelde konaklatılmasının ortaya çıkmasının ardından Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na gücendiği konuşuluyor...

A+A-

Öncelikle; her Grup konuşmasını "hak", "hukuk", "adalet" sözleri ile kapatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hatırlatmakta yarar buluyoruz: Aydın BŞB hak, hukuk, adalet dallarında ikinci bir rekora daha imza attı!

Bilindiği üzere; Aydın merkezli yayın yapan TV Den'in "Baş Başa" adlı programına kim çıkarsa çıksın, program biter bitmez Aydın BŞB'den suç duyuruları sıralanıyor!

Kılıçdaroğlu ne demişti: "Malı götürenler korkar gazeteciden!"

TV Den de Emin Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Baş Başa programının genel anlamda konularını Aydın da olup bitenler oluşturuyor... 

Hal böyle olunca; Aydın BŞB'nin icraatları da enine boyuna programa katılanlar tarafından tartışılıyor... Programın en sıkı takipçileri arasında Aydın BŞB'nin güzide yönetim kadrosu da bulunuyor derseniz; en azından Baş Başa programına haksızlık etmemiş olursunuz...

İşte geçtiğimiz hafta Baş Başa programına katılan Aydın Post yazarı Ahmet Gözen de programın müdavimi  Aydın BŞB yönetimin gözüne girmeyi başardı: Program yapımcısı gazeteci Emin Aydın ve programa katılan gazeteci Ahmet Gözen hakkında Aydın BŞB'de 8 ayrı suç duyurusunda bulundu!

Ne hoş değil mi?

Telegram Haber olarak buradan Gözen'i kınıyoruz!

Neden mi?

Yağ gibi konuların akıp gittiği programda; hiç insan bir rekor denemesine kalkışmaz mı?

Temsil, geçtiğimiz ay yayınlanan ve program konuşmacısı gazeteci Serhan Seyhan, Aydın BŞB tarafından 16 ayrı suç duyurusu ile ödüllendirilmişti!

Reklamlar çıkarıldığında; konukların yaklaşık 49-50 dakika konuştuğu bir programdan, 16, 8 gibi ayrı ayrı suç duyuruları çıkarmakta her babayiğidin harcı olmayacağını düşünüyoruz!

Gazeteci Ahmet Gözen yatıp kalkıp dua etsin ki Çerçioğlu'nun kahraman avukatı Levent Göktaş firari! Temsil, Göktaş firari olmasa, Gözen'in katıldığı bu programı da can kulağıyla dinleyip, izlemiş olsaydı, 5-6 suç duyurusu da Göktaş tarafından gelebilir miydi? Belki de 5-6 değil, 10-15 tane bile gelebilirdi! Neyse, gazeteci Gözen 8 suç duyurusu ile ucuz yırtmış oldu!

Gelelim şimdi insani "gücenme" eylemine...

"Gücenme" eylemi insani ve insanlara has bir durum... Sanırım hayvanlar alemi belgesellerini izlemeyenler yoktur... Temsil, hiç bir belgeselde bir sırtlanın öbür sırtlana, bir çakalın diğer bir çakala gücendiğine ilişkin bir detay yer almaz...

Gücenme, tamamı ile insanlara özgü bir eylem biçimidir... Her şeyden önce karşılıklı insanlar arasında yaşanır ve kaynağında da yaşanmışlıklar yer alır...

Örneklersek; malumunuz geçtiğimiz hafta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi jübilelerinin ikincisini Aydın'da gerçekleştirdi...

Ha bu arada minik bir not iletelim Kemal Bey'e! Kemal Bey, gazeteci Ahmet Gözen, çok istemesine karşın sizin Aydın programını takip etmekten çekinmiş! Neden mi? Orasını Ahmet Bey'e sorabilirseniz; sanırım etraflıca anlatacaktır size!

Bu detayı da atlamadıktan sonra; bilindiği üzere başkan Çerçioğlu Kemal Bey'i Aydın Lion otelde konuk etti... Kemal Bey, Lion otelde konaklayınca; Aydın medyası da Lion oteli yerlere göklere sığdıramamış, yaptıkları haberlerde, sadece her katta kaç tane pisuvarlı, klozetli WC'lerin adetlerine yer vermeyi unutmuşlardı! Aydın medyasının böylesine önemli bir detayı neden atladıklarına da bir türlü anlam verememiştik! 

Telegram Haber'de, "Kılıçdaroğlu'nu Aydın BŞB'nin kaçak katını yıkmadığı otelde mi konaklattırdılar? Kılıçdaroğlu'nu Aydın BŞB'nin kaçak katını yıkmadığı otelde mi konaklattırdılar? başlıklı haberinde konuyu gündeme getirmiş,  Aydın Şafak gazetesinin Eylül 2020 tarihli haberini dayanak olarak göstermişti...

Doğal olarak haberimiz de Kılıçdaroğlu'nun önüne kadar gitmiş... Ne güzel?

Ve... Haberimizin ardından Kılıçdaroğlu'nun nam-ı diğer Topuklu Efe'ye gücendiği bilgisi geldi Ankara'dan!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi; Kılıçdaroğlu Topuklu Efe'ye karşı insani bir eylem gerçekleştirmiş olduğu görünüyor! Peki, inanalım mı? 

Türkçesi, bırakın gücenmeyi, belediye başkanlarının milyonlarca yazılan skandallarını alkışlayan, tıpkı Aydın BŞB ve Didim vb. belediyelerin 21-B'den icraatlarını bizzat ayaklarına kadar gidip aklayan Kılıçdaroğlu'nun bu insani gücenme vakasına nasıl inanalım?

Aslında, Çerçioğlu'nun Kılıçdaroğlu'na gücenmesi gerekmiyor mu? Aydın Tekstil açılışında gözlerinin içine bakan Çerçioğlu için "görevine devam ediyor" yerine, Kılıçdaroğlu "Çerçioğlu, gelecek seçimlerde de adayımız" deyiverseydi, fena mı olurdu?

Çokta "tın"dı hani onun buna bunun şuna gücenmiş oldukları!

İşte Gözen ve Aydın'a rekor suç duyurusu yapılan o programın videosu için TIKLAYINIZ!    

safe-image.jpg

Bu da Gözen'in 8 suç duyurusuna Facebook hesabından verdiği yanıtlar: 

"Bu acilis yapildi sahi didimde aydinda kusadasinda sn.kemal kilictaroglu halk ile gazeteciler ile niye bir araya gelmedi korkuyorlar korkuyorlar.

HALKIN GAZETECILERIN MIYAV MIYAV DEMESINDEN KORKUYORLAR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK."

"Necmettin Ünüvar efem tv Den deki roportajimda burayi ozlem hn yikmak istedigini cami muezzini ve hocasinin ses kaydinda acikladim.

dini madetler yikilmaz . zaten ozlem hn bu yikim olayindan vaz gecti ayni yerde en iyisini yapacagini ifade etti.

Sn. Ak parti il bsk sn.omer ozmen nda geldi bu dini mabede sahip cikti. Mesele bitmistir.

Gelsin ayni yerde sn. Ozlem hn ali cankir chp il bsk burayi yikmayacagiz diye aciklama yapsinlar.

sn. AYDIN AK PARTI IL BASKANI SN. OMER OZMEN GIBI.SAHIP CIKTIKLARINI IFADE ETSINLER.

Teksil parkinin icindeki yol gosterme tabelalarin yikilacagi icin cammi gosterilmemis Sn.YUKSEL MACAROGLU na gosterdim demek ki onceden buranin yikilacagi icin cami yön gosterme tabelalarinda.

Cami yok.

kimse Aydin Halkina masal anlatmasin .

Siyasi iktidarin konularinida yazariz. Burada konu caminin birileri tarafindan yikilmak istenmesidir.

Ben gazeteci olarak gorevimi yaptim CHP PARTI GURUBU paylasimlarinda bana küfürler ediliyor .Niye ediyorlar biliyormusun boyalari dokuldu ben 10 yil ozlem hn basarilari ovdum bunu tum chp liler biliyor.

O zaman iyiydim simdi mi kotu oldum.

OZLEM HN ETRAFINI bir suru basiretsiz liyakatsiz adam sarmis . AYDIN ILIMI KOY YAPTILAR AYDIN TEKSTIL ENKAZ HALINDEYKEN ACILIS YAPTILAR AYIP AYP.

BUNLARI TEK TEK YAZACAGIM HEPSI REZINDASLARDA MALIKHANELERDE oturuyorlar mersedesler randrowerlerle dolasiyor.

OZLEM HN ETRAFINDAN BU PISLIKLERIN TEMIZLENINCEYE KADAR KALEMIMLE BUNLARIN MASKESINI INDIRECEGIM TROLLERI ILE HEM CHP YI HEM OZLEM HN KIRLETIYORLAR. .BENIM HIZMETIMI GECMISTE SEN BILIRSIN.

HEMDE MHP LI OLDUGUM HALDE. CHP KENDI BAGIRSAGINDAKI PISLIKLERI TEMIZLRMESI GEREKIR.."

"Kusadasinda CHP de kavga buyuk sn

kemal kilictaroglu acilistaki fiyaskoyu gordu .

Bundan sonra kemal veye gidip sirinlik resmi cektirip chp lileri kandiramazlar.

SN FATIH ATAY KEMAL BEYIN AYDIN ZIYARETINDE BUYUK PUAN KAZANDIGINI GENEL MERKEZ YETKILILERI SOYLUYOR.

KEMAL BEY AYDINDA KACAK LION OTELI NDE KALMASI SEBEBIYLE KEMAL BEY BANA SOYLEMEDILER BOYLE REZALET NASIL OLUR DIYE OZLEM HN SITEM ETTIGINI SOYLUYOR GENEL MERKEZ YETKILILERI.

ZINCIRLIHAN NIYE KAPANDI YANLIS YAPMISLAR KESKE ZINCIRLIHAN ACIK OLSAYDI ORDA KALIRDIM DEMIS.

OZLEM HANIMA.

BU BECERIKSIZLIK DEDIGI SOYLENIYOR KEMAL BEYIN."

"Aydin ilinde de malesef bu durum vardir gercekleri yazan herkese teror .trol saldirisi.kufurler .hemde chp partisinin resmi kanallarindan utanmadan bunlari yapiyorlar.SIZDEN KORKMUYORUM SIZ AHLAKSIZLARDAN KORMUYORUZ.DURUST NAMUSLU CHP LILERI TENZIH EDERIM.

BUNU BILIN .

AYDIN ZIYARETINDE SN. KEMAL KILICTAROGLU SIZLERIN AGZINIZIN PAYINI HALK ILE BiRLIKTE VERDI YAZIKLAR OLSUN SIZE.SN. KEMAL KILICTAROGLUNU KACAK KATI VE YIKIM KARARI OLAN OTELDE YATIRDINIZ yaziklar oldsun BU VIDEO SIZIN ICINDIR."

"SIZDEN KORKMUYORUM BEN ATATURKUN IZINDEYIM.

Bu ne rezillik ya gercekleri soyleyen bana 8 dava acacaklarmis alimallah onlari perisan edecegim eger o mahkeme salonlarini onlara dar etmezssen yöruk yenipazarli ahmet gozen demesinler.

benim efe dedem yunan liya galip gelmis

KALEMIMLE SAVASARAK TURK ADALETI VASITASIYLA gerekeni yapacagim Belediyenin avukat ordusu ile dava acmak kolay kendi paranizla bana dava acin bunuda mahkeme salonlarinda avukatlarin yuzune haykiracagim HODRI MEYDAN Sizinle savasacagima ant icerim. BUNLAR YUNANLIDANDA KOTULER AYDINI INLETIYORLAR.VE KOY YAPTILAR.

Cikiyorlar CAMI YIKMAYA KALKISIYORLAR SES BANTLARI ILE ACIKLAYINCA CARK EDIYORLAR 21/B IHALELERINI BENMI YAPTIM UTANMAZLAR. Aydin tekstilde BEN OLMASAM CAMI YIKACAKTI CHP IKTIDARININ AYDIN BUYUK SEHIR BELEDIYE BASKANI OZLEM CERCIOGLU KENDISINI BU YANLISTAN DONDURDUM www.aydinpost.com Aydin ilinin vucdanidir

BANA ABISI OLARAK DUA EDECEGINE .TARIHE CAMI YIKAN KADIN OLARAK GECECEKTI BANA DUA ETSIN."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum