Kılıçdaroğlu 'Erken Seçim' dedi, ilk start Aydın'da verildi! Tezcan & Bekar ziyaretlere başlamış...

Kılıçdaroğlu 'Erken Seçim' dedi, ilk start Aydın'da verildi! Tezcan & Bekar ziyaretlere başlamış...

Bilindiği üzere; CHP'de 3 kişi bir araya gelince "EKİP" oluşuyor! Bakalım Bülent Tezcan'ın ekibi ne zaman 3'e çıkacak?

A+A-

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Bekar'ın da Didim Belediyesi başkanlık adaylığı için nabız yoklamalarına başladıkları bildirildi!

Malumunuz; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 gündür her gittiği yerde "erken seçim" taleplerini dile getiriyor...

Kılıçdaroğlu, kendi koltuğunu garantide ve CHP İl, İlçe örgütlerini de "diri" tutmak adına böylesine bir söylem geliştirmiş olabilir... 

Fakat, yerel yönetimlerin başarısızlığı, olası bir erken seçim için bile CHP adına büyük bir risk ve handikap oluşturduğunu da herkesten daha iyi bilen de sayın Kılıçdaroğlu... Bilmeseydi, ta bugünlerden İzmir'e ekip gönderip, gelecek yerel seçimler için olası adaylar hakkında bilgi toplattırır mıydı? 

Peki, erken seçimler Kasım 2021 ya da Haziran 2022'de olsa bile, sayın Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığında CHP'nin seçimlere girmesiyle değişen ne olur? 9 Seçimde bir arpa boyu partisini büyütemeyen Kılıçdaroğlu, bu seçimlerde mi büyütebilecek CHP'yi? Mart 2019 seçimlerinde İstanbul ve Ankara'nın el değiştirmesi, salt CHP'nin oylarıyla mı geçekleşti? HDP, İYİ Parti, SP'nin oyları Ankara ve İstanbul'da CHP'ye akmasaydı; sonuç böyle mi olurdu? Kaldı ki HDP'den gelen oyların bedeli bugün ödenmiyor mu? Bir oy HDP'den geldiyse; 5 katını CHP'li belediyeler ihaleler ve personel alımlarıyla ödemiyor mu? 

CHP tabanı bugün yerel seçim olsa ve adaylar da Mart 2019'daki kaliteli gibi olsun, görün bakın o zaman hangi partiye kayıyor! Temsil, İYİ Parti Aydın'da her kesimden oy alabilecek bir Büyükşehir adayı çıkarırsa; siz o zaman görün sinemanın 'Renkli-Türkçe'sini! 

Tekrar güncele dönersek; 

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, yine kendisi gibi Karadenizli hemşerisi dönemim CHP Didim İlçe Başkanlarından Mustafa Bekar'la Aydın ekseninde nabız yoklama turlarına çıkmışlar!

Bu iki usta siyasetçinin ziyarete gittikleri yerlerde "Ben Büyükşehir'e adayım", "Kardeşimiz Mustafa da Didim'e aday" falan diyecek halleri yok tabii ki...Fakat, her gittikleri yerden de Nermin Candan'ın "Olmaz olmaz bu iş olamaz" şarkısıyla uğurlandıkları bildirildi!

Ne diyelim; Kılıçdaroğlu bir erken seçim şakası yaptı, ilk oltaya takılanlar Karadeniz hamsileri oldu! 

İŞTE BUGÜNLERDE AYDIN'DA HİT OLAN O NERMİN CANDAN ŞARKISI:  

Not: Karadeniz Lobisi'nin gelişmeleri nasıl takip ettiği henüz bilinmiyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.