Kesimoğlu'ndan 'omurgalı' hamle! Başkaldırdığı CHP'ye dönüş yaptı...

Kesimoğlu'ndan 'omurgalı' hamle! Başkaldırdığı CHP'ye dönüş yaptı...

İyi de; Kılıçdaroğlu ve ekibinden bu ülkeye ve CHP'ye bir yarar gelmeyeceğini düşünen 5 yaşındaki çocuklara ne diyeceksiniz?  

A+A-

Mehmet Siyam Kesimoğlu... Düne kadar Kırklareli Bağımsız Belediye Başkanıydı...

Kesimoğlu, Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde, CHP'nin Kırklareli için "banko" adayları arasında gösteriliyordu...

Ne olduysa oldu son dakika golüyle Kesimoğlu'nun adaylığı açıklanmadı ve yerine Mehmet Tuna Soykan'ın adaylığı açıklanmıştı...

Oysa CHP'nin Kesimoğlu ile Kırklareli seçimlerini kazanacağını Uzaydaki Saylonlular bile biliyorlardı!

Bir şekilde Kesimoğlu'nun üstünü çizen Kılıçdaroğlu ve ekibi, aksiyondan hoşlandıklarını Kesimoğlu'nun yerine Soykan'ın adaylığını açıklayarak da ispat ediyorlardı...

Kesimoğlu, seçimlerde 37.48'lik bir oy oranıyla Kırklareli'ne Belediye Başkanı seçiliyor, CHP'nin adayı Soykan'da MHP adayının ardından yüzde 21.11'lik bir oy oranıyla ancak 3.'lüğü yakalayabiliyordu!

CHP Kesimoğlu'na olan şefkatini seçimlerden sonra da gösteriyor!

Kılıçdaroğlu ve ekibi Kırklareli Belediye Başkanlığına Soykan'ın adaylığı açıklayınca Kesimoğlu bu duruma sessiz kalmıyor ve "vay siz misiniz benim adaylığımı açıklamayanlar" kıvamında sosyal medya Twitter hesabından (aşağıda) tivitini patlatıyor: "Ben, CHP Genel Merkezi'ni esir almış ve partimizi her geçen gün rezil eden bu "iki satırlık" adamlara meydan okuyorum, isyan ediyorum, başkaldırıyorum! @kilicdaroğluk ve ekibi orada olduğu sürece CHP'ye dönmeyeceğim..." Tarih: 13 Şubat 2019

Aslında Kesimoğlu, Mart 2019 seçimlerini kazanarak, attığı bu tivitten daha misli misli misli Kılıçdaroğlu ve ekibine yanıt vermiş oluyordu... Fakat, CHP yönetimi de boş durmuyor, dönemin "Bağımsız" Kırklareli Belediye Başkan adayı Kesimoğlu'na seçimlerde destek veren 178 CHP üyesini tespit ediyor ve ardından kapının önüne koyuyordu! CHP'yi yönetenler bu hamlesiyle Kesimoğlu'nu ne denli şefkatlice sevmiş olduğunu da kanıtlamış oluyordu!

Anadolu insanı "siyasetçinin omurgalısı makbuldür" der... Evet... Dün itibariyle Kesimoğlu da Anadolu insanının bu sözünü ve attığı tiviti yerlerde bırakmadı! CHP'ye döndüğünü açıkladı!

Peki, Kesimoğlu'na soruyoruz: O günden bu güne Kılıçdaroğlu ve ekibinde değişen ne?

Urla, Menemen, Yalova, Ceyhan... Şimdiye kadar kaybedilenler... Yarın nelerin olamayacağını, hangi belediyelere daha operasyonların düzenlenmeyeceğini kim biliyor?

Kılıçdaroğlu ve ekibi, Mart 2019'dan daha iyi durumdalar ve bugün pek mi rahatlar?

Kesimoğlu, yeniden CHP'ye geçişiyle Kılıçdaroğlu ve ekibine "can suyu" olduğunu/olacağını mı düşünüyor?

Evet... Bugün toplumun her kesiminden tepki çeken Kılıçdaroğlu ve ekibine, Kesimoğlu aşısı hayırlı uğurlu gelsin!

İyi de; Kılıçdaroğlu ve ekibinden bu ülkeye ve CHP'ye bir yarar gelmeyeceğini düşünen 5 yaşındaki çocuklara ne diyeceksiniz?   

KESİMOĞLU DÜN BU TİVİTİ ATMIŞTI:

whatsapp-image-2021-02-24-at-08-37.jpg

KESİMOĞLU'NUN TORNİSTAN CHP'YE DÖNÜŞ AÇIKLAMASI:  

kesim.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.