Kendi içlerinde dahi birbirlerini çekemiyorlar!

Kendi içlerinde dahi birbirlerini çekemiyorlar!

Hafta sonu Kuşadası'nda yapılan CHP Kadın Kolları Çalıştayına, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'a yapılan "protokol" ayıbının damgasını vurduğu belirtildi...

A+A-

Lafa geldi mi;

Kardeşlikten... Barıştan... Dostluktan... Vefadan mangalda kül bırakmayanların yüzleri artık kameralar tarafından da tespit ediliyor...

Aydın'ın metropolde tek ve en büyük ilçesi Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'a hafta sonu Kuşadası'nda gerçekleştirilen CHP Kadın Kolları Çalıştayı'nda, protokolde son sırada yer ayrıldığı ortaya çıktı.

Bilindiği üzere; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın yıldızları seçildikleri günden beri barışık değil!

Başka bir deyişle; Başkan Çerçioğlu'nun Aydın da bir tek diş geçiremediği Başkan Fatih Atay!

Hal böyle olunca; Başkan Atay'ın üzerine kurgulanan "ötekileştirme" oyunlarına bir yenisi daha hafta sonu Kuşadası'nda eklenmiş oldu!

Böylesine birbirlerini çekememezlik, itibarsızlaştırma, protokol dümenleri CHP'de ilk defa mı yaşanılıyordu? Hayır! Bir yıl öncesinde CB adayı olan Muharrem İnce'ye de bir yıl sonra yapılan 37. Kurultay'da yer ayrılmış mıydı? Hayır! İnce, kendisine Kurultay protokolünde yer verilmeyince, tribünlerde sondan bir alt sıraya oturmadı mı?

Başkan Atay, “Evet yine değiştirdiler, yine terbiyesizlik yapıldı. Her zaman yapıldığı gibi. Bunu marifet zannediyorlar, itibarsızlaştırdıklarını zannediyorlar. Terbiyesizliğe bak!” derken, bir şekilde CHP'nin Aydın'da kimlerin elinde olduğunun da fotoğrafını çekmiş olmadı mı?

Altı üstü bir protokol sıralamasında bile birbirlerini çekemeyenler, dümen çevirenler yarın iktidara geldiklerinde halkı takar mı? 

Kendi içlerinde dahi barışı, hoşgörüyü, kardeşliği, partidaşlığı, dostluğu içselleştiremeyenlerin de haktan, hukuktan, adaletten söz etmeleri ne denli inandırıcı olur? 

İŞTE BAŞKAN ATAY'A YAPILAN ÖTEKİLEŞTİRME OYUNU:

Peki, bu protokol operasyonunda iki paralık olan kim?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.