Aydın BŞB'nin Ege Et şirketine Şenoğlu genel müdür mü oluyor?

Aydın BŞB'nin Ege Et şirketine Şenoğlu genel müdür mü oluyor?

Kaynaklar, tüm Ege Et personelinin mevcut genel müdür İsmet Müren'e göstermedikleri saygı ve sevgiyi, Şenoğlu'nun etrafında pervane gibi dönerek gösterdiklerini belirttiler. 

A+A-

Aydın BŞB'nin Aybel şirket yöneticisi Naciye Şenoğlu'nun, Aydın BŞB'nin Ege Et şirketine genel müdür olacağı konuşuluyor.

"FETÖ BORSASI" dosyasında Atatürk Spor Kompleksi ihale komisyonunda yer alan Şenoğlu'nun Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu en zor zamanlarında bile yanında olduğunu kaydeden kaynaklar, Şenoğlu'nun Ege Et şirketine genel müdür olacağını savundular. 

Kaynaklar, tüm Ege Et personelinin mevcut genel müdür İsmet Müren'e göstermedikleri saygı ve sevgiyi, bugünlerde Şenoğlu'nun etrafında pervane gibi dönerek gösterdiklerini belirttiler. 

 

resim-1-8b.jpg

23843626-10155832458562567-3740501881747430072-n.jpg

Öte yandan Sarı Binada, Çevre Koruma Daire Başkanı İbrahim Gürdal'ın sekreterini neden değiştirmediğini en çok konuşulanların başında geliyormuş! 

Gürdal'ın 5 yıl önce eşini kaybettiğine dikkat çeken kaynaklar, Gürdal'ın bu aralar sosyal medyada "sosyal" paylaşımlara yer verdiğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.