İZSU ÇALIŞANLARI ÇOK ŞANSLI; TUVALET KAĞITLARI BİLE 1771 KM YAKINLARINDAN GELİYOR!

İZSU ÇALIŞANLARI ÇOK ŞANSLI; TUVALET KAĞITLARI BİLE 1771 KM YAKINLARINDAN GELİYOR!

İZSU'nun temizlik malzemeleri ihalesine 16 şirket dosya aldı, 8 şirket geçerli teklif sundu, Ağrı/Tutak merkezli şirket ipi göğüsledi!

A+A-

İZSU’nun “TEMİZLİK MALZEMELERİ VE GEREÇLERİ” ihalesini İZSU’nun Konak’taki genel müdürlüğüne 1771.7 kilometre uzaklıktaki Ağrı/Tutak merkezli “M D İNŞAAT YAPI TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ” kazandı.

İhale sonuç belgesine göre; İZSU 28 Haziran 2024 tarihinde bu ihaleye çıkıyor… İhaleye katılmak üzere 16 şirket dosya alıyor… Dosya alan şirketlerden 8 tanesi geçerli teklif sunuyor… Ağrı/Tutak merkezli M D İNŞAAT YAPI TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ, ihale için İZSU’nun bulduğu yaklaşık maliyetin ( 5 Milyon 962 Bin 420 Lira 30 Kuruş) altında 3 Milyon 263 Bin 350 Lira 30 Kuruşluk bir “TENZİLAT” yaparak kazanıyor!

İZSU ile ihaleyi kazanan M D İNŞAAT YAPI TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ, ihale sözleşmesine 48 gün sonra imza koyuyorlar.

İŞTE BELGESİ: 

İŞTE 1771.7 KİLOMETRE UZAKLIKTA TUTAK'TAN KONAK'TAKİ İZSU'YA GELECEK MALLARIN LİSTESİ: (TEKNİK ŞARTNAME BELGESİ)

İZSU'nun bihalesine katılan 8 şirket arasında en yüksek teklif 4 Milyon 842 Bin 431 Lira 75 Kuruş şeklinde geliyor... İhaleyi kazanan M D Şirketi, İZSU'nun bulduğu yaklaşık maliyetin altında 3 Milyon 263 Bin 350 Lira 30 Kuruşluk bir indirimle ihaleyi kazanıyor...

İZSU, ihtiyacı olan temizlik malzemelerini ve gereçlerini 28 kalemde ilan ediyor... İhtiyaç duyulan malzemelerin neredeyse tamamı "HAVALELİ" ve "AMBALAJLI" ürünler teşgil ediyor...

Türkçesi, bu malzemeler Ağrı'nın Tutak ilçesinden nasıl ve neyle getirilmiştir?

Temsil, 80 Bin 280 adet tuvalet kağıdı... 16'lı paketlerde olduğu var sayıldığında ve de kolisinde 4 paket olduğu düşünüldüğünde; 1254 koli tuvalet kağıdı yapıyor... 

İhaleci şirket, sadece tuvalet kağıtlarını Ağrı Tutak'tan İzmir Konak İZSU'ya 15 günde yetiştirmek adına; kaç adet kamyon, kaç adet TIR kiralamıştır?

Yoksa, ihaleci M D şirketi bu malzemelerin tamamını İzmir Gıda Çarşısı'nda SPOT'tan temin edip, İZSU'ya mı teslim etmiştir?

İZSU'yu yönetenler; ihale belgesine göre, Ağustos ayı sonuna kadar (15 Günde) bu malzemeleri de teslim aldıklarına göre; 28 kalem malın nereden getirildiğini, na kadarının teslim aldığını (Tamamı teslim alınmış mıdır?) açıklayabilirler mi? 

Bu M D şirketinin merkezinin Ağrı Tutak'ta olmasının altında "Vergi Muhafiyeti" kurnazlığı mı yatmaktadır?

Bu M D Şirketi, sürekli İzmir'de belediyelerde ve şirketlerinde ihale mi kovalamaktadır?

İZSU, teslim aldığı bu 28 kalem malzemeye ilişkin, "Malzemeleri bu depomuza koyduk" gibisinden, sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını yayımlamayı düşünür mü? 

Google göre; işte İzmir-Tutak arası: 

Not: İZSU ihale haberleri ihaleizi.net farkı ile devam edecek... 

Kaynak: https://www.ihaleizi.net/izsu-calisanlari-cok-sansli-tuvalet-kagidlari-bile-1771-km-yakinlarindan-geliyor/7/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.