İzmir Şehir Hastanesine kim "Başhekim" olacak savaşı!

İzmir Şehir Hastanesine kim "Başhekim" olacak savaşı!

İzmir Şehir Hastanesine kim "Başhekim" olur sorusuna yanıt olarak, şu an Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Zeynel Keskin gösteriliyor...

A+A-

İzmir sağlık camiası, İzmir Şehir Hastanesine "Kim Başhekim olur" sorusuna kilitlendi!
Kulislerde konuşulanlara göre; Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Zeynel Keskin, en şanslı aday olarak gösteriliyor! 

Sağlık camiasının kilitlendiği Başhekim konusunda, Memur Sen ve 1 Nolu Sağlık Sen kanadının Zeynel Keskin hakkında olumsuz haberler yaydığı, FETÖ ile gizli iltisaklı bazı çevrelerinde Zeynel Keskin'in yoluna taş koymak için kolları sıvadıkları belirtiliyor!

Kamuoyunun yakından tanıdığı ve özellikle FETÖ ile mücadelede uzman olan Hüseyin Sarıçiçek, konu hakkında şunları söyledi: "Şu an Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olan Zeynel Keskin'e karşı bir kampanya başlatılmış olduğu görülüyor. Önüne taş koymak için FETÖ ile gizli iltisaklı kişiler var güçleri ile çalışıyorlar, uğraşıyorlar. Bunları da yaptığım araştırmalar neticesinde söylüyorum. Bu işin ucu FETÖ'cülere uzanıyor. Zeynel Bey onların istediği gibi davranmıyor, hareket etmiyor, atamalarda da bu konuya özen gösteriyor. Bütün sorun da budur. FETÖ adam kullanmayı çok sever" dedi. Sarıçiçek, konuyu yakından takip ettiğini belirterek, Türk Sağlık Sen 2 Nolu Şube'nin de Zeynel Keskin'i desteklediğini savundu.  


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.