İZFAŞ: Şirketi kur, ihaleni al, başla ondan sonra Çaw Bella dansına!

İZFAŞ: Şirketi kur, ihaleni al, başla ondan sonra Çaw Bella dansına!

Google arama motoruna girebilmeyi becerebiliyorsanız, şirketiniz de varsa biliniz ki İzBB'den ya da bir şirketinden ihale alabilmeniz kaçınılmaz olur!

A+A-

Köşeyi dönmek için;
At koşusu...
Loto...
İddaa...

Vb...
Şans oyunlarına takılmanıza gerek yok!
Google arama motorunu kullanabilecek kadar beceriniz, hele hele bir de 3-5 günlük şirketiniz varsa, fazla yorulmanıza gerek kalmadan İzBB'den ya da şirketlerinden ihale alabilirsiniz!

Örnek mi?
Bucalı girişimci Berat Mersan!

mn.png

Bucalı girişimci Berat Mersan Kasım 2021 ayında İZPLUS adlı şirketini 100 Bin TL sermaye ile kuruyor... 

Kuruluşundan 7 ay sonra İzBB'nin İZFAŞ şirketi tarafından çağırılıyor ve rakamı belirlenmiş "TERRA MADRE ANADOLU TANITIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TANITIM FİLMİ" işi veriliyor!  İZFAŞ, 4734 / 3-g'den yani "Adrese Teslim"den ihaleye çıkıyor! 
Zaten ihaleye de İZPLUS'cu Berat Mersan'dan başkası da çağırılmıyor!
İşte İzmirlilere Çaw Bella eşliğinde verilen ihalenin belgesi:  

izo1.jpg

İhalenin adının güzelliğine bir bakar mısınız: "TERRA MADRE ANADOLU TANITIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TANITIM FİLMİ" 
İşin süresi de pek bir güzel: 18 Gün!
Bu Berat Mersan adlı kişinin 2 elinin 5 parmağında 10 çeşit  hüner bulunuyor olmalı, 18 güne Terra Madre Tanıtım Filmini çekiyor... Ve... Anadolu şehirlerinde oynata oynata bu tanıtım işini gerçekleştiriyor!  

izo.jpg

İZFAŞ, Berat Mersan'ın İZPLUS şirketinden aldığı bu Terra Madre Tanıtım Filmi işinden çok memnun kalmış olacak; bu defa tutuyor yine adrese teslim ihale usulünden "İZMİR ENTERNASYONAL FUARI TANITIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TANITIM FİLMİ (1 DK'LIK VE 10 DK'LIK)" işini veriliyor!
İhalenin adının güzelliğine bir bakar mısınız: "İZMİR ENTERNASYONAL FUARI TANITIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA TANITIM FİLMİ" İhalenin bu adından ne anlaşılıyor? Türkçesi; birileri Fuar'ı tanıtmak için çalışmalara başlamış... Ve... Berat Mersan'a da git dikil başlarına "Tanıtım Çalışmalarını Tanıt" denilmiş olmuyor mu? Koskoca İzmir Fuar'ını tanıtacaksınız... 1 ve 10 Dakikalık 2 film çekeceksiniz... Ve bu işleri 11 günde başaracaksınız! Mübarek adam sanki yanında "boyacı küpü" taşıyor... Küpe daldırıp çıkarıyor alsana tanıtım filmi!
Size de böyle bir ihale verilmiş olsa; başlamaz mısınız oturduğunuz yerde Çaw Bella şarkısı eşliğinde zıplamaya? Belgesi yukarıda. 

Berat Mersan İZPLUS şirketi eşliğinde Google arama motoruna takılmaya başlıyor!

izo2.jpg

Anadolu insanı böylesi halleri şöyle değerlendiririr: Makarnayı arttırmış!
İZFAŞ, başarılı girişimci İZPLUS şirketinin sahibi Berat Mersan'ın Google arama motorunu keşfettiğini, gezindiğini görmüş olmalı, bu defa "UZUN METRAJLI" ve parası dolgun bir ihale daha veriyor! 
Adrese teslim canım... Adrese teslim... 
İZFAŞ, ihalenin adınından güzelliği anlaşılacak olan "GOOGLE, ADWORDS, YOUTUBE, SOSYALMEDYA, PROGRAMATİK REKLAM HİZMETİ ALIMI İŞİ" ihlesini veriyor Berat Aslan'a... 
Bir şekilde İZFAŞ Berat Aslan'a bu KDV'li 1 Milyon 239 Bin TL'lik ihalede kıyak falan geçmiyor! Türkçesi; "2 film ihalesi verdik. Çaw Bella oynama artık, bilgisayarın da başından 70 gün kalkma diyor!"
Eh... İhalenin adı bile böylesine güzel olunca, Berat Aslan da 1 Milyon 239 Bin TL'ye "FİT" oluyor ve 70 gün Google'da, Yotube'de, Sosyal Medyada 70 gün gezinmeye başlıyor demektir! 
Yalnız... "Programatik" kelimesini ilk defa duyuyoruz... Cahilliğimize verin... Bu kelime; ilk planda akıllara otomatik çamaşır makinası deterjanı düşürüyor mu düşürmüyor mu? Çünkü, İZFAŞ'ın çıktığı ihale de pürü pak olunca... 
Neyse gelelim şimdi adı hepsinden güzel bu ihaleye...

izo3.jpg

Öncelikle İZFAŞ ihalecilerini kutluyoruz... "FUAR, KONGRE, ETKİNLİKLER İLE İZFAŞ, FUARİZMİR, DİGİTAL İZMİRFAİR VE KULEİZMİR OYUN GELİŞTİRME MERKEZİNİN YURTİÇİ VE YURTDIŞI GOOGLE, YOUTUBE, SOSYAL MEDYA, PROGRAMATİK, ADMATİC BANNER REKLAMLARI HİZMET ALIMI İŞİ" bu kadar kelimeyi eksiksiz ve düzgün bir şekilde bir araya getirip yazdıkları için! 
Bir kere... İhale süresini bu kadar uzun tutmanınızın bir anlamı olabilir mi? 
Yoksa, ihalenin adını uzun tuttuk diye mi Berat Aslan'a 130 günlük böylesine bir ihale verdiniz? Yazık değil mi Berat Aslan'a? 130 Gün bilgisayarının başından kalmayacak!
El insaf hani... 1 Milyon 239 Bin TL'ye 70 gün bilgisayarının başından kalkamayan Berat Aslan'a hem yarısından az para vereceksiniz (540 Bin TL.) hem de zamanını 2 katına çıkaracaksınız! 
Gerçekten çok ayıp etmişsiniz!
Yazık değil mi Berat Aslan'a???!!!
Ne zaman bilgisayarının başından kalkıp da Çaw Bella oynayacak... Zıp zıp zıplayacak... 
İZFAŞ ihalecilerinden ricamız; bu 540 Bin TL'lik ihalenin süresi 31 Aralık 2023'te doluyor... 1 Ocak 2024 günü çıkılması olası ve sadece Google kapsamlı bir ihale ile bu son ihaledeki hatanızı gidermeniz olacaktır... 
Yine uçtu uçtu İzmirlilerin parası... 
Çaw Bella... Çaw Bella... 

Not: Berat Mersan'ın bu İZPLUS şiketinin kamuda İZFAŞ'ın dışında her hangi bir ihalesi bulunmuyor! (D22'en verilenler varsa, sistemden ulaşma şansımız bulunmuyor. Belirtiriz...)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum