İYİ Parti'de yasak aşk skandalı patladı!

İYİ Parti'de yasak aşk skandalı patladı!

Aydın’da, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Alak’ı, partiye üye yaptığı Gülden Y. ile aldattığı ortaya çıktı. Kendi evlerinde yapılan ihaneti kamera görüntüleriyle ortaya çıkaran Pınar Alak, “Burada bitmeyecek. Her şeyin bedeli var

A+A-

Aydın’da, İyi Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Alak’ı, partiye üye yaptığı Gülden Y. ile aldattığı ortaya çıktı. Kendi evlerinde yapılan ihaneti kamera görüntüleriyle ortaya çıkaran Pınar Alak, “Burada bitmeyecek. Her şeyin bedeli var. Bu parti benim her şeyimi çaldı. Bu yüzden partiden de istifa ettim” dedi

780x411-iyi-partide-yasak-ask-skandali-patladi-1678997225208.jpg

Geçtiğimiz hafta partiden istifalarla sarsılan Aydın İyi Parti'de bu kez de yasak aşk skandalı patlak verdi. İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak eşini parti üyesi olan Gülden Y. ile aldattı. Ahmet Alak, yasak aşk yaşadığı kadını evine alırken güvenlik kameraları bu anları saniye saniye görüntüledi. Binanın güvenlik kameralarını izleyen Pınar Alak emniyete giderek eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. 'İyi Parti'de skandal' başlığıyla sosyal medyada Türkiye gündemine oturan olayın ardından Pınar Alak, İyi Parti'den istifa ederken, eşi Ahmet Alak da ilçe başkanlığı görevini bıraktı.

'EŞİM PANİK HALİNDEYDİ'
İncirliova'da güzellik merkezi sahibi, 3 çocuk annesi Pınar Alak, yaşananları Yeni Asır'a anlattı. İhaneti gözleriyle gördüğünü ifade eden Pınar Alak, "İşyerinde çalışırken rahatsızlandım. Biraz dinlenmek için saat 16.00'da eve gittim. Normalde o saatlerde evde olmam. Anahtarla açmak istedim ancak kapının arkasında anahtar olduğu için açamadım. Zile bastım, kapıyı açan yok. Bu esnada içerideki salon kapısı açıldı ve içeriden gelen sesler duydum. İçeride koşuşturma yaşanırken ben kapının önünde 5 dakika bekledim, sonra arka kısımdaki yangın merdiveninin kapısı açıldı.

Ben de apartmanın içinden oraya yöneldiğimde yangın merdiveninde eşimi uygunsuz bir halde gördüm. Sonra eşim uygunsuz bir halde evin kapısını açtı. İçeri girdiğimde koltuklar dağılmıştı. Yatak odasına gittim, odadan yangın merdivenine çıkılan kapı açıktı. Aşağı doğru birinin koştuğunu fark ettim. İçeriye geri döndüm, eşim bana 'sakin ol paranoya yapma' dedi. Fakat oldukça tedirgin ve panik halindeydi. Ne olduğunu sorduğumda bir şey yok dedi.

'GÖZLERİME İNANAMADIM'
Durumdan şüphelenerek kamera görüntülerini incelediğini söyleyen Alak, "Gözlerime inanamadım. Görüntülerde eşim balkondan evin anahtarını, İyi Partili üye olan ve aynı zamanda aile dostumuz Gülden Y'ye atıyor.

Gülden Y. de içeriye giriyor. Ben eve geldikten sonra da binanın arka bahçesindeki demir tellerden atlayıp hırsız gibi kaçıyor. Eve girerken üzerinde görünen montu kaçarken üzerinde yoktu. Panikle unutmuş" dedi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI
EŞİNİN ihanetine şahit olduktan sonra dünyasının başına yıkıldığını dile getiren Pınar Alak, "Her zaman eşimin yanında oldum. Panter gibi hep korudum kolladım. Güçlü bir kadınım. Bana yapılan bu ihaneti gözlerimle gördüm. Kamera kayıtları mevcut. Eşimin beni aldattığı kadın partiye üye. Detayları emniyetle paylaşıp uzaklaştırma kararı aldım. Evimde, aile dostumuz da olan kişiyle yapıldı bu haksızlık bana. Bana bu konuyla ilgili ulaşan bu kadının yakını, 'Partiyle ilgili bir dosyayı görüşmek için evde buluşmuşlar. Bu konuyu büyütme' diyerek yüzsüzlüklerini de sergiledi. Ama burada bitmeyecek. Her şeyin bedeli var. Bu parti benim her şeyimi çaldı. Bu yüzden partiden de istifa ettim" diye konuştu.

 

İSTİFASINI DUYURDU
YAŞANAN yasak aşk skandalı sonrası gözlerin çevrildiği İyi Parti İlçe Başkanı Alak'tan da bir paylaşım geldi. Alak paylaşımında, "Eşim Pınar Alak'ın 15.03.2023 tarihinde kendisine ait Facebook hesabından şahsımı karalayıcı açıklamaları haber olmak suretiyle kamuoyuna mal olmuştur. Eşimin tarafıma isnat ettiği suçlamalar gerçek olmayıp bu durumun tarafımca kabul edilmesi mümkün değildir. Eşim tarafından tarafıma isnat edilen her ne kadar yukarıda da belirttiğim gibi gerçek olmasa da partimize gönül veren binlerce yol arkadaşıma zarar vermemesi adına İyi Parti İncirliova İlçe Başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu üyeliği görevlerimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAZIM YÖRÜKÇE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.