İYİ Parti İzmir il başkan adaylarından Bezircilioğlu'nun görseli parti tabanında tepki çekti!

İYİ Parti İzmir il başkan adaylarından Bezircilioğlu'nun görseli parti tabanında tepki çekti!

İYİ Parti'nin kurumsal kimliğindeki yazılış şekli hepsi büyük harflerle: "İYİ". İYİ Parti İzmir il başkanlığına adaylar arasında gösterilen Bezircilioğlu'nun kongre öncesi reklam görsellerinde kullandığı "İyi Parti" parti tabanında tepkilere neden oldu...

A+A-

İYİ Parti İzmir il kongresi öncesinde, adaylar arasında kıyasıya yarış devam ediyor...

Kuşkusuz en çok dikkatleri çekenlerin başında da M. Sinan Bezircilioğlu geliyor... Adaylar arasında "Genel merkezin adayıyım", "İlçe başkanları beni destekliyor" vb. gibi çıkışlarla dikkatleri üzerinde toplamaya çalışan Bezircilioğlu'nun en son çıkışını reklam görselleri oluşturdu!

Sosyal medyada paylaşılan görsellerin İYİ Parti'nin kurumsal (Logo) kimliğinden uzak kişiler tarafından hazırlandığı öne sürülüyor!

İYİ Parti İzmir tabanında üyeler tarafından eleştiri ve tepkilere neden olan paylaşımda; İYİ Parti'nin kurumsal kimliğinin dışında yazıldığı net bir şekilde görüldü. 

Bezircilioğlu'nun reklam görseline tepki gösteren İYİ Parti'li üyeler, "Sinan Bezircilioğlu, çok heyecanlı bir il başkanlığı adayımız. İlk çıkışını 'genel merkezin adayıyım' şeklinde yaptı; tepki alınca geri vitese taktı. Genel merkez açıklaması karşılık bulmayınca, bu defa rotayı ilçelere çevirdi: 'İlçe başkanları beni destekliyor.' İlçe başkanlarımızın bir oyu var... Demokrasinin gereği oylarını destekledikleri adaya verecekler... Peki, ilçe başkanlarının oy verdiği adaya, delegelerin de oy vereceğinin garantisi var mıdır? Böyle bir şey varsa, o zaman kongreye ne gerek var? Öncelikle, tüm adaylarımıza kongrede başarılar diliyor ve Bezircilioğlu gibi çok fazla heyecana kapılmadan, partimizin kurumsal kimliğine de (Logo) zarar vermeden reklamlarını yapmalarını tavsiye ediyoruz" şeklinde konuştu.

20ed7a44-2014-4109-947f-bde440408832-001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.