İyi ki çıkmamışız

İyi ki çıkmamışız

Geçen sezon Süper Lig’in kapısından dönen Altınordu Başkanı itirafta bulundu.

A+A-

Geçen sezon Süper Lig’in kapısından dönen Altınordu Başkanı itirafta bulundu. Play-Off finalinde Altay'a yenilen İzmir temsilcisinin başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Süper Lig'e çıksaydık yabancı oynatmayacaktık. Ben yine çaylak oyuncuların oynamasını isteyecektim" dedi

Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan, geçen sezonla ilgili olarak itirafta bulundu. Play-Off finalinde Altay'a yenilerek Süper Lig kapısından dönen İzmir ekibinde başkan Özkan, "Geçen yıl Süper Lig'e çıksaydık biz yabancı oynatmayacaktık. Ben yine çaylak oyuncuların oynamasını üsteleyecektim. Çünkü ben bunun için varım. Varoluş nedenimiz bu. Geçen sene böyle bir rüzgar esti. Bütün A takım, hatta akademide bile antrenör arkadaşlar 'inşallah çıkarız' diye dua ediyorlardı" diye konuştu.

ALLAH DUALARIMI KABUL ETTİ
Seyit Mehmet Özkan şöyle devam etti: "Ben de 'Allah'ım ben bu kadar uğraşıyorum, sen beni gör, bunlar şu anda henüz daha yaşlarının vermiş olduğu coşku ile bunları söylüyorlar. Aşırı coşkunluk da iyi değil, inşallah çıkamayız' dedim. Allah razı olsun, Paixao 89. dakikada attı golü, ben rahatladım. İyi ki çıkmadık. Allah bizi seviyormuş. Takımımız bu yıldan itibaren kendi öz kaynak oyuncularını A Takım'da biriktirebilme dönemi yaşayacak. Hazırladığımız bir plan var, o da 2025'i bulacak."

ALSANCAK STADI İÇİN ŞART KOŞTU
ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bir süre önce açılışı gerçekleştirilen Alsancak Mustafa Denizli Stadı hakkında da görüşlerini açıkladı. Özkan, "Altınordu'dan alınan saha karşılığında kulübe Altay'la birlikte Alsancak Stadı'nın eşit kullanım hakkı verildi. Baktık ki stadın brandaları ile soyunma odaları da siyah-beyaz olmuş. Biz o siyah-beyazın altından geçmeyeceğiz. Altay bizim tarihten kardeş kulübümüz. Altay'la herhangi bir sıkıntımız yok. Ancak stadın etrafındaki siyah-beyaz brandanın kırmızı- beyaz olması gerekiyor. Kırmızı-beyaz olursa biz Altay'la yeni statta oynarız" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.