İmamoğlu, Bakan'ın "Pi" sayılı İzmir göndermesinin altından nasıl kalkacak?

İmamoğlu, Bakan'ın "Pi" sayılı İzmir göndermesinin altından nasıl kalkacak?

İzmir'in başarılı siyasetçisi Murat Bakan'ın bu dönem aday belirleme çalışmalarında bir tek Heval Savaş Kaya ile başarısız olduğu, Ekrem İmamoğlu'nun da İzmir'e belirlemeye çalıştığı adayları da engellediği belirtildi...

A+A-

Murat Bakan... İzmir'in en ünlü siyasilerinin başında geliyor... 
Bu dönem de İzmir'in aday belirleme faaliyetlerinde başarılı bir performans sergileyen Bakan'ın, Dikili'de Adil Kırgız'la yakaladığı başarıyı, Karabağlar'da Heval Savaş Kaya ile yakalayamadığı belirtildi!  

Hatta Heval Savaş Kaya'nın "Beni niye aday yaptıramadın" diye Murat Bakan'a gücendiği, "Bak ben seninle aynı ofisi bile paylaştım", "Bundan böyle daha az görüşelim" dediği öne sürülüyor. 

Öte yandan Murat Bakan'ın 3-5 ortamda İBB Ekrem İmamoğlu'na "Pi..." sayılı göndermelerde bulunduğu, İmamoğlu'nun da Bakan'ın bu sözlerini "sevinçle" karşıladığı, Özgür Özel'e de Murat Bakan'ı partide daha güzel görevler vermesi için ricada bulunduğu aktarıldı!

Not: Haber yazılımı sırasında; CHP'nin aday tanıtımı sürüyordu... İl başkanı Aslanoğlu'nun, Genel başkan Özel'in ve de İzBB adayı Tugay'ın İzmir ve İzmir gerçekleri ile örtüşmeyen konuşmalarının salondakiler tarafında da fazla alkış almadığı görülürken, X üzerinden canlı yayınlanan programın altına binlerce eleştirel yorumların yapıldığı ve en ağır eleştirilerin de Özel ile Tugay'ın konuşmaları sırasında yapıldığı görüldü. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.