İçişleri Bakanlığı Müfettişleri Aydın BŞB'deki yolsuzluğun Anatomisini çıkardılar! Çerçioğlu'na aylık gidecek...

İçişleri Bakanlığı Müfettişleri Aydın BŞB'deki yolsuzluğun Anatomisini çıkardılar! Çerçioğlu'na aylık gidecek...

Telegram Haber'in ısrarla yazdığı yolsuzluk dosyalarında flaş gelişme! İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri Aydın BŞB'deki yolsuzluk dağının ucu rapora yansırken, "Süpürme Yolsuzluğu"nda kime ne kadar aylık rüşvet ödeneceğini de ortaya çıktı!

A+A-

Telegram Haber'in ortaya çıkarıp yazdığı her yolsuzluk haberi artık tek tek tescilleniyor!

Telegram Haber,10 Haziran "Başkan Çerçioğlu'na bir müjde daha! Sampaş yolsuzluk dosyasına da soruşturma izni... Başkan Çerçioğlu'na bir müjde daha! Sampaş yolsuzluk dosyasına da soruşturma izni..." başlıklı haberinde; Sampaş yolsuzluk dosyasına İçişleri Bakanlığı'nın "SORUŞTURMA İZNİ" verdiğini duyurmuştu...

Telegram Haber, bugün İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişlerinin Sampaş Yolsuzluk dosyasında tespit ettiği "ŞÜPHELİLERİN" listesini ile SORUŞTURMA İZNİ belgesi öncesinde ÖN İNCELEME belgesinde yer alan ŞOK DETAYLARI yayınlıyor...

aydinbsb.jpg

aydinbsb1.jpg

aydinbsb2.jpg

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişleri Sampaş ve diğer yolsuzluk dosyaları hakkında yapmış oldukları "Ön İnceleme"de, bir şekilde Aydın BŞB'de dönen YOLSUZLUK ÇARKININ ANATOMİSİNİ gözler önüne sermişler!

Müfettişlerin yaptığı ön incelemeye göre;

1. Şüpheli Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu görünüyor!

2. Şüpheli, mevcut Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen görünüyor!

Gerisi zaten belgede yazılı... Toplamda 35 Şüpheli... 

Şimdi... Bu bilgi ve belgeler ışığında ön incelemesi tamamlanan 35 şüpheliden kaç tanesinin yargılanması ya da Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un da tutuklandığı yolsuzluk dosyası göz önüne alınırsa; Sampaş yolsuzluk dosyası kapsamında kimlerin tutuklu yargılanmasının gerektiği de her halde yakın bir zaman diliminde ortaya çıkacaktır diye düşünüyoruz!

Gerçeğinde; Sampaş yolsuzluk dosyası, ASKİ Çetesi yolsuzluk dosyası, Asfalt yolsuzluk dosyalarının yanında "DEVEDE TÜY" bile kalmaz ise; her yolun bir sonunun da olduğuna göre; Aydın BŞB'deki yolsuzluk dağı da neden Sampaş yolsuzluk dosyasıyla yerle bir olmasın?

Ne demiş Anadolu insanı; "Güvenme malına bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter!" O hesap... Bu belgelerden anlaşılacağı gibi; yolun sonunu da görmemek için insanın kör olması gerekiyor!

14 Harizan "Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı? Aydın Büyükşehir Belediyesi asfalt yolsuzluğunun organizatörü Onur Yılmaz mı?" başlıklı "ASFALT YOLSUZLUĞU" haberimizi, asfalt ihalesine çıkılmadan öncesinde, tarafların RAKAM üzerinde anlaştıktan sonra ihaleye çıkıldığının altını çizmiş, asfaltın ne kadar alınıp, döküleceğinin pek fazla bir öneminin olmadığını, Aydın BŞB kaynaklarından akan bilgilere dayandırarak vermiştik...

Bakın, belgeleri dikkatlice okumanızda fayda görüyoruz... İçişleri Bakanlığı Müfettişleri hazırladıkları ön inceleme raporuna; Süpürme yolsuzluk dosyasında ihale rakamının taraflarca önceden belirlendiğini, hatta kimin aylık ne kadar RÜŞVET alacağını dahi YAZMIŞLAR!

Telegram Haber'in şok belgeli haberleri devam edecek...

Bizi izlemeye devam ediniz... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.