İBB ve İETT'nin "Adrese Teslim" Ulaşım A.Ş.'ye verdiği "ZAMLI" ihalelerin oranları Elon Musk'un Uzay Araçları ile yarışıyor!

İBB ve İETT'nin "Adrese Teslim" Ulaşım A.Ş.'ye verdiği "ZAMLI" ihalelerin oranları Elon Musk'un Uzay Araçları ile yarışıyor!

Telegram Haber, CHP'li MV Özgür Karabat'ın defterlerini tuttuğu Remzi Baka'ya ait Ulaşım A.Ş.'nin İBB-İETT'de kazandığı ihalelerdeki "ZAMLI" tarifeler, bu defa Elon Musk'un Uzay Araçlarını solladı! Otobüs bakım ücretleri 1 KM'de 62.64 KAT arttı!

A+A-

İBB-İETT'den Ulaşım A.Ş. şirketi ile ihaleleri toplayan Remzi Baka dosyası, araştırıldıkça derinleşiyor ve ihale rakamları da ihaleden ihaleye HİNDİLERİ bile bir daha KABARMAYA küstürecek düzeyde 20'li 30'lu katlarla büyüyor! İhale rakamları bu kadar da KABATILMAZ Kİ?

Temsil, ismi pazartesi günü başlayacak olan analiz haber dizimizde yer alacak olan İETT'ye ait bir garajdaki otobüslerin 2020 yılındaki 1 KM'de bakım onarım ücreti 1 Lira 74 Kuruş iken; 2024 yılında bu rakam 36 Lira 87 Kuruşa yükselmiş bulunuyor!
Analiz haber dizimizin ilk anonsunda; İkitelli Tamircisi Remzi Baka'nın İBB Başkanı Emrem İmamoğlu döneminde aldığı/verildiği ihalelerle Banker Yalçın'ı solladığına dikkat çekmiştik...
Öncelikle; Remzi Baka'ın İBB ve İETT'deki ihale başarıları için Banker Yalçın örneğinin yanlış olduğunu, yaptığımız araştırmalar sonunda ortaya çıktığını okurlarımıza bugünden bildiririz... 

Meğer, Remzi Baka Ulaşım A.Ş. şirketi ile İBB ve İETT'deki ihale başarıları ile Elon Musk'un Uzay Araçları ile yarışıyormuş!
İhaleler arasında öylesine güzellikler ortaya çıktı ki; BİTCOİN bile dünyaya geldiği günden bugüne böylesine rakamsal ne büyüye bilmiş ne de zıplayabilmiştir!
Açıkçası, elinde (Cem Karaca'dan olmasa da olur) "Tamirci Çırağı" belgesi olan kim varsa, kursun bir şirket İBB ve İETT'den başlasın Remzi Abisi gibi ihale toplayamaya diyebilirsiniz! 
Ticaret hayatının hangi olağan akışına sığar bu ihaleler bilemiyoruz ama; Metrobüslerin 1 KM'de bakım-onarım maliyetleri 3 yılda 62.64 KAT artarsa, 5 yaşındaki çocuklar bile başlar "bu işte bir iş var" demeye! Öyle değil mi?
İşte bizler de saatlerimizi, güzlerimizi Elon Musk'un Uzay Araçlarını bile sollayan Remzi Baka ihalelerine verip, kamuoyunun vicdanına hitap edecek şekilde; içinden de CHP'lilerin meşhur "Hak, Hukuk, Adalet" sloganları geçen analiz haberlerimizin ilkini pazartesi sabahına bıraktık... 

Analiz haberlerimizde yer alacak nüanslardan bazıları:
Remzi Baka, İBB ve İETT ihalelerinden doğan günlük hakedişlerin tahsilatında;
a) Dablo kamyonet mi?
b) 16-1 Minibüs mü?
c) 21+1 Midibüs mü?
d) İstiap haddi 5 ton olan kamyon mu?
g) İstiap haddi 10 ton olan kamyon mu?
Kullanıyor...!
Analiz haberlerimizde Remzi Baka'ya sorularda yönelteceğiz... Mesela; Remzi Baka'nın İETT'ye sattığı otobüslerin yüzde kaçı çalışıyor? Yüzde 10 desek; çok mu olur? 
Vb... Gibi... Pek çok en ince ve en kalın detaylar haberlerimizde yer alacak...
Ertan Yıldız'ın haftalardır üzerinde çalışıp hazırladığı analiz dosya haberlerin ilki pazartesi günü geliyor...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.