HDP İzmir il binası önünde hareketli dakikalar

HDP İzmir il binası önünde hareketli dakikalar

HDP il binası önünde hareketli dakikalar

A+A-

HDP İzmir İl Binasına girerek camları kıran silahlı bir kişi, polisin erken müdahalesi ile etkisiz hale getirildi.
Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Silahlı olduğu belirtilen bir şahıs, İsmet Kaptan Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde bulunan HDP İl Binasına girdi. Camları kıran şahsın yakalanması için polis operasyon düzenledi. Bölgede trafik durdurulurken, bina çevresinde de güvenlik önlemleri alındı. Şüpheli, içeriye giren emniyet mensupları tarafından kıskıvrak yakalandı.

aw347912-02.jpg

aw347912-04.jpg

HDP İzmir il binasında silah sesleri: 1 ölü

İzmir'de HDP İzmir İl Başkanlığı'nda silah sesleri geldi. Olay yerine Özel Harekat da olmak üzere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Meydana gelen olayda bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Konak ilçesinde HDP İzmir İl Başkanlığı binasında silah sesleri gelmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, binanın bulunduğu sokağın çevresini güvenlik şeridiyle çevirdi. Sokak ve caddeler trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı.

Alınan bilgiye göre, il binasına giren şüpheli O.G., içerideki görevliyi rehin aldı. Şüpheli, rehin aldığı parti üyesi Deniz Poyraz'ı (40) silahla vurarak öldürdü. Zanlı polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli O.G.'nin sağlık çalışanı olduğu ve istifa ettiği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.