Harun Avcı adlı Müessesenin Bornova Belediyesinde 3 yılda 100 Binlik ihaleden 10 Milyonluk ihalelere yolculuğu!

Harun Avcı adlı Müessesenin Bornova Belediyesinde 3 yılda 100 Binlik ihaleden 10 Milyonluk ihalelere yolculuğu!

Sizce de ikametgahı Muğla'nın Ortaca ilçesinde görünen; ofisi, Yeşilyurt Karafatma Dağı eteklerindeki sokakta bulunan ve tek kişilik bir müessese sahibi Harun Avcı'nın Bornova Belediyesindeki bu ihale performansları alkışlanmaz mı?

A+A-

Öncelikle belirtmekte yayar görüyoruz... Bu haberimiz, haberimize konuk olan ihaleci müteahiddin, Bornova Belediyesi üzerindeki ihale başarılarının İzmir'deki diğer müteahhitler tarafından da dikkate alınıp, örnek teşkil etmesi adına kaleme alınmıştır! 

Harun Avcı... 

harun12.png

Avcı, Ticaret Sicili Gazetesinin 7 Nisan 1980 tarih, 372 sayı ve 211. sayfasında yer alan bilgilere göre, tek kişilik "bilumum inşaat müteahhitliği" şirketini kuruyor... 

Harun Avcı, tek kişilik ve adını verdiği müessesini Ticaret Sicili Gazetesinin 26 Nisan 2012 tarih, 8056 sayı ve 600. sayfasında yer alan bilgilere göre kapatıyor ve sicil kaydı siliniyor... (Belgesi aşağıda.)

harun13.png

Harun Avcı, aradan 6 yıl geçtikten sonra yeniden müteahhitliğe dönüyor...

aw671990-01-001.jpg

Fakat, Harun Avcı'nın 6 yıl aradan sonra tekrar müteahhitliğe dönüşü muhteşem oluyor!

1980'de tek kişilik ve "bilumum inşaat müteahhitliği" müessesini 2018'de yeniden kurunca; Anadolu insanın tabiri ile "makarnayı" arttırıyor: Bilumum inşaat işlerinin yanına, gökdelenler dikmeyi de müessesinin kapsama alanına sokuyor! ( Avcı'nın 2. dönüşü 13 Nisan 2018 tarihinde tescil olunuyor.)

Buraya kadar sanırım adını "Harun Avcı" olarak verdiği tek kişilik müessesenin kuruluşu ve evrimi anlaşılmıştır!

Gelelim şimdi Harun Avcı'nın Bornova Belediyesinde "kısmi" olarak başlayan ve tek başına devam eden KDV dahil 27 Milyon 077 Bin 128 Lira 89 Kuruşluk ihale performansına...

harun1.jpg

Harun Avcı, ilk ihale performansını Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 10 Nisan 2019 tarihinde çıktığı "KISMİ" alımlı "DÖKME ÇİMENTO, TORBA ÇİMENTO, KİLİTLİ BETON PARKE TAŞI, BETON BORDÜR TAŞI, BYPASS MALZEMESİ, BALAST MALZEMESİ, MICIR, KUM VE BLOK TUĞLA SATIN ALINACAKTIR" ihalesinde gösteriyor. Harun Avcı, yaklaşık maliyeti 767 Bin 840 TL olan bu ihalede Bornova Belediyesine 138 Bin 550 TL'lik malzeme satmış oluyor. (Bu ihale 3 şirketin başarısı ile sonuçlanıyor. Belgesi yukarıda.) 

harun2.jpg

Harun Avcı, aradan yaklaşık 1 yıl geçtikten sonra 2. ihalesini de kazanıyor... Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 7 Mayıs 2020'de çıktığı "KISMİ TEKLİFLE DÖKME ÇİMENTO, TORBA ÇİMENTO, BETON BORDÜR TAŞI, KİLİTLİ BETON PARKE TAŞI, BYPASS MALZEMESİ, BALAST MALZEMESİ, MICIR, KUM, FİLLER MALZEMESİ, BETON YAĞMUR OLUĞU VE BLOK TUĞLA SATIN ALINMASI İŞİ" ihalesini Harun Avcı, Asmaden adlı şirketle birlikte kazanıyor. (Belgesi yukarıda.)

harun3.jpg

Harun Avcı, aradan yine 1 yıl geçtikten sonra Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çıktığı "BORNOVA BELEDİYESİ’NE KISMİ TEKLİFLE ÇİMENTO, BETON PARKE TAŞI, BORDÜR TAŞI VE İNŞAAT MALZEMESİ ALINMASI İŞİ" ihalesini Bornovalı MEHMET CUMHUR YILDIRIM adlı kişi ile birlikte kazanıyor... (Belgesi yukarıda)

harun-4.jpg

Harun Avcı, Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün çıktığı hemen hemen hiç bir ihalesini kaçırmamaya başlıyor... 

Harun Avcı'nın malzeme satışları müessesine uygun bir şekilde devam ederken; Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden kazandığı ihaleler ardı arkasına eklenirken; ihalelerden edindiği ciro da kat be kat büyümeye başlıyor! 2021 Yılının nisan ayında çıkılan ihalede kıl payı "MİLYON" barajını kaçıran Harun Avcı, bu defa Mayıs 2022 ayında Bornova Belediyesi fen İşleri Müdürlüğü'nün çıktığı "BELEDİYEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE KALAN MUHTELİF MAHALLE VE SOKAKLARDA YAPILACAK OLAN İNŞAAT, TRETUVAR,YOL BAKIM ONARIM VE YAPIM ÇALIŞMALARINDA KULLANILMAK ÜZERE MALZEME ALIMI İŞİ" ihalesinin büyük dilimini "GÜNEŞ PARK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ"nin önünde alarak, Bornova Belediyesi'nde "MİLYON" rakamlı kazanılan ihaleler dönemini de başlatmış oluyor! (Belgesi yukarıda.) 

harun-8.jpg

Toplamda Bornova Belediyesi'nden 7 ihale kazanan Harun Avcı, Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün aynı gün aynı saatte (23 Mayıs 2022. Bir üsteki ihale belgesinin tarihine iyi bkz.) çıktığı "BORNOVA BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE MUHTELİF SOKAKLARDA KİLİT PARKE YOL YAPIM İŞİ" ihalesini bu defa kimselerle BÖLÜŞMEYEREK kazanıyor!

Harun Avcı, aynı gün aynı saatte çıkılan iki ihalenin birisinde tek başına olmak üzere; KDV hariç 10 MİLYON 951 BİN 549 LİRA 40 KURUŞLUK bir ihale CİROSU yakalıyor! (Belgesi yukarıda.)

Bornova Belediyesine, Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde kazandığı "KISMİ" ve "BÜTÜN" ihalelerle 3 yılda müessesinin "RÜŞTÜNÜ" ispatlayan Harun Avcı, en son kazandığı ihaleye de 26 Ağustos 2022 günü DAMGASINI vuruyor! 

harun6.jpg

Harun Avcı, 23 Eylül 2022 günü (11 Gün önce) sözleşmesini imzaladığı son ihale ile ihalelerdeki performansı da 100 Binli rakamlardan 10 Milyonlu rakamlı taşımış oldu!

Sizce de ikametgahı Muğla'nın Ortaca ilçesinde görünen; ofisi, Yeşilyurt Karafatma Dağı eteklerindeki sokakta bulunan ve tek kişilik bir müessese sahibi Harun Avcı'nın Bornova Belediyesindeki bu ihale performansları alkışlanmaz mı?

Darısı; tek kişilik böylesine ihale başarısı gösteren müesseselerin yanında, İzmir'de LTD., A.Ş., ADİ KOMANDİT vb. gibi şirket sahibi olan müteahhitlerin başına diyelim ve ekleyelim: Harun Avcı Bey, şunun şurasında 2023'ün ihale yıldönümüne ne kaldı? Sizden ricamız; hazır 2022'de 10 MİLYON barajını aşmışken; 2023'te lütfen 100 MİLYON barajını da  aşıveriniz! 

Ayrıca; son ihalesini tek kişilik müessesi ile KDV dahil 16 MİLYON 242 BİN 110 TL'ye kazanan Harun Avcı, neden 2023'te 100 Milyonluk sözleşmelere imza koyamasın ki???!!!

Harun Avcı, tek başına 3 yılda her ne kadar tek kişilik müessesi ile bu ihaleleri başarmış olsa da, 100 Milyonluk ihaleleri başarmak için önünde bir engel mi var?

Öyle değil mi Bornova Belediyesi Fen İşleri Müessesesi???!!!

Düzeltiyoruz; Fen İşleri Müdürlüğü! 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.