Hakkı Aydos AKP'nin aldığı kararı açıkladı: İşte en net seçim tarihi!

Hakkı Aydos AKP'nin aldığı kararı açıkladı: İşte en net seçim tarihi!

CHP içerisinde örgüt gücüyle bilinen İrade Grubu Sözcüsü Hakkı Aydos, AKP'nin aldığı seçim kararını, tarih vererek açıkladı.

A+A-

Türkiye, yaklaşan 2023 seçimlerine hazırlanıyor. Partiler yavaş yavaş seçim için kolları sıvıyor. Muhalefet ise sık sık erken seçim çağrısını yineleyerek hükümeti ekonomik kriz üzerinden sıkıştırmaya çalışıyor.

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı altında ezilen yurttaşlar ise ifade özgürlüğüne karşı sert tutumlardan, yaşam tarzına müdahaleden, konser ve festival yasaklarından boğulmuş bir şekilde yaklaşan seçimleri bekliyor.

SEÇİMLER NE ZAMAN YAPILACAK?

Ülkede seçim ve ekonomik sorunlarla ilgili söylemler yüksek sesle dile getirilirken bir iddia da CHP içerisinde örgüt gücüyle bilinen İrade Grubu Sözcüsü Hakkı Aydos'tan geldi. AKP MKYK toplantısında alındığı belirtilen bir kararı dile getiren Aydos yapılacak seçim tarihine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

CHP'li Aydos yaptığı açıklamada seçimin tarihini "hayırlı uğurlu olsun" diyerek duyurdu ve şöyle dedi:

ERKEN SEÇİM GELİYOR!

"AK Parti, Nisan sonu Mayıs başı itibarıyla seçimi  yapacaktır. Bu an itibarıyla bir ay geriden gelen seçim, erken seçim anlamını taşımaktadır. Partili arkadaşlarımıza seçim zamanını açıklamış bulunmaktayım. Vatanımıza, milletimize, partimize hayırlı uğurlu olsun."

MHP SEÇİM STARTINI VERDİ

Şimdi gözler iktidar partisine ve ortağına çevrildi. MHP de dün seçim mitinglerine başlayacağının sinyalini açıkça vermiş, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Sivas ilimizin merkez olacağı ilk miting, Sivas Kongresi'nin ruhuyla gerçekleştirilecektir" demişti. Aydos'un açıklaması ve MHP'nin miting duyurusu bir bütün olarak ele alındığında işaret edilen tarihte seçim yapılması olası görülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.