HAKKI AYDOS: "ACİLEN EREN ERDEM'İN CHP'DEN İSTİFASI İSTENİLMELİ!"

HAKKI AYDOS: "ACİLEN EREN ERDEM'İN CHP'DEN İSTİFASI İSTENİLMELİ!"

CHP Kurultay Delegeleri İrade Grubu ve Atatürkçülerin Sözcüsü Hakkı Aydos, Eren Erdem'in CHP'den atılması gerektiğini savundu

A+A-

CHP Kurultay Delegeleri İrade Grubu ve CHP içinde "gözden kaçan" Atatürkçülerin sözcülüğünü yapan Hakkı Aydos, eski milletvekili ve CHP PM Üyesi yapılan Eren Erdem'in derhal CHP'den uzaklaştırılması gerektiğini savundu.

Günden güne CHP'nin kurucu ilkelerinden uzaklaştırıldığını savunan Aydos, siyasi temizliğin bir an önce başlatılması gerektiğini belirtti. Aydos, CHP'nin kurucu ve Kuvvacı 1919 Ruhundan uzak bir siyasi anlayışın, paraşütsüz uçurumdan yuvarlanmasının kaçınılmaz olduğunu öne sürdü.

Parti içindeki zararlı ve tartışmalı unsurların bir an önce partiden uzaklaştırılması gerektiğini belirten Aydos şöyle konuştu; "Dünyada bir benzeri daha yoktur ki böylesine eriyen bir ana muhalefet partisi olsun! Partimizin kan kaybetmesinin nedenlerini başlarsak sıralamaya, günlerce açıklamalar yapmamız gerekecektir. Tıp doktorları kangrenli yeri kesip atıp yaraya çare oluyor. Sayın Genel Başkan başta olmak üzere; tüm CHP tepe yönetimi şapkalarını önlerine koyup kendilerine şu soruyu sormalarını öneriyorum: 'Biz nerede doğru bir şey yaptık?'. Yaptıkları doğruları koysunlar önümüze, omuzlarımızda taşıyalım! Bu kadar yanlışın bir arada olduğu bu ortamda, doğru bulunur mu? Eren Erdem'in CHP ile bağı ne zaman, neden ve kimler tarafından kurulmuştur? Kimdir bu kişinin arkasındaki güç?" 

"BELEDİYE BAŞKANLARI KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞINI YİYECEK!"

Eren Erdem'in geçmişinin de fulu olduğuna dikkat çeken Aydos, "Eren Erdem'in İzmir Büyükşehir Belediyesinin bir şirketinin yönetiminde olduğunu yeni öğrendim. Türkçesi Eren Erdem, İzmir BŞB üzerinden bankamatikmiş! Eren Erdem'in geçmişinin fulu olduğu kadar CHP ile olan bağları da fulu! Kısa süre çıkardığı gazetesinin finansını da dönemim CHP'li belediye başkanlarına yüklendiği iddia ediliyor! Hatta bu yönde talimat yazılarının yazıldığından söz ediliyor... Eren Erdem hakkında Fettullahçı olduğuna dair medyada yüzlerce haber çıktı. Ortaokul çağlarında takkeli fotoğrafları yüzlerce, binlerce haber sitelerinde yayımlandı. TV'de FETÖ diyenlerin atıldığı partimizde, Eren Erdem'le ilgili çıkan haberlerin bir tanesini dahi CHP'nin tepe yöneticileri okumamış mıdır? Fotoğrafları görmemiş midir?" dedi.

MİTİNGLERDE, KONGRELERDE TÜRKÜ ÇALMAKLA NE BU ÜLKE NE DE CHP KARANLIKLARDAN AYDINLIĞA ÇIKAR!

Başta CHP'nin içinde bulunduğu bu karanlık ortamdan kurtarılması gerektiğini savunan Aydos, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mitinglerde ve kongrelerde devrimci ruhlara hitap eden Türküler çalmakla ne siyaset yapılır ne de bu ülke aydınlığa çıkarılır. Öncelikle CHP'nin aydınlığa çıkarılması için parti içinde temizlik operasyonları başlatılmalı! Kaldı ki; CHP yönetimi arındırılırken, kirli belediye başkanları da tek tek kapının önüne konulmalı! Kirli belediye başkanlarını Devletten önce CHP tepe yönetimi bilmiyor mu? Bal gibi biliyorlar! Gelecek günler belediye başkanları için çok sıcak geçecek! Devletten önce CHP'nin bu kirli unsurları temizlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve Eren Erdem gibi bir unsurdan da partimizin kurtulması gerektiğini savunarak, önlerine koyuyorum! Anadolu insanı boş konuşmaz... Zararın neresinden dönerseniz kârdır! Bu kötü gidişata dur demek içinde Eren Erdem'in güzel ir unsur olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, İzmir BŞB'ye sesleniyorum; ayda yılda kaç defa bu Eren Erdem İzmir'e geliyor? Yoksa huzur hakkını bankaya mı yatırıyorsunuz?" 

bd0ecc74-ebf2-4c70-91f6-5cf1c52ea8de.jpg

Eren Erdem'in medyada er alan ortaokul öğrencilik fotoğrafları...

d5182a88-de30-496a-857e-302285fb909f.jpg

17/25'ten sonra kapatılması istenilen Fettullahçı Zaman gazetesinin kapısının önüne, kimler önce kapatılmasın diye desteğe koşmuştu?

be15383d-1866-412a-b189-b377d7166f15.jpg

CHP'de yeni moda İngiliz vatandaşı "Hey Bob Farmer" ile...    

5fe62122b7654.jpg

5fe6226baaa8d.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum