Haberimizden sonra Aydın 'İYİ'leşti! İttifak Çerçioğlu'nun 'adamı' yüzünden mi çatırdıyor?

Haberimizden sonra Aydın 'İYİ'leşti! İttifak Çerçioğlu'nun 'adamı' yüzünden mi çatırdıyor?

Aydın'da Özlem Çerçioğlu'nun kişisel hırsları ve ekibi yüzünden mi Millet İttifakı bozulacak?

A+A-

Anadolu insanı "Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter... Güvenme malına bir kıvılcım yeter" der...

"Aydın'da 'Millet İttifakı' karıştı! İYİ Partililer yüksek perdeden CHP'lileri eleştirmeye başladılar..." başlıklı haberimiz; deyim yerindeyse Aydın'daki İYİ Partilileri uyandırdı!

Söke Belediyesi Encümen seçimlerindeki CHP-AKP ortaklığı ile başlayan tartışmalar, sosyal medya üzerinden tam gaz devam ediyor!

Peki; Söke Belediyesi Encümen seçiminde İYİ Partili Meclis Üyelerinin ittifak ortakları CHP'liler tarafından dışlanma operasyonun perde arkasında neler yatıyordu? Operasyonun 1 numarası kimdi?

Söke kaynakları; ASKİ'de taşeron işçi olan ve Başkan Çerçioğlu'nun Batı Bölge sorumlusu yaptığı Fatih Akkentli'yi işaret ettiler! Ardında da aynı zamanda eniştesi olan CHP'li Meclis Üyesi Faik Polat'ı gösterip, AKP'li Encümen adayı Hasan Turhan'a oy veren kişi olarak eklediler!

Fatih Akkentli, bilindiği üzere CHP'den atılmış birisiydi... Fakat, CHP Genel Merkezi bu ayrı gayrılığa fazla dayanamayıp, hak, hukuk, adalet dedikten sonra Fatih Akkentli'yi yuvasına döndürmek ve Başkanları Çerçioğlu'nu da daha fazla üzmemek adına PM'yi topladı ve "hoş geldin" partisi düzenlemeden sade bir törenle yeniden CHP'ye geçişini sağladı!

Fatih Akkentli, Başkan Çerçioğlu için çok önemli bir personel... Fatih Akkentli bu aralar edindiği servetle de Sökelilerin gündeminde... Akkentli'nin 5-6 yılda edindiği servet hakkında konuşulanlara bakılırsa; eh bugünden başlayıp 50-60 yıl yese bitiremeyeceğinden söz ediliyor! (Hatta Akkentli'nin CHP'den Söke'ye Belediye Başkan adayı olmak için bugünden çalışmalara başladığı belirtiliyor.)

8abb9434-5025-471a-b1c1-8d340d650952.jpg

Fatih Akkentli, yukarında da belirttiğimiz gibi; Başkan Çerçioğlu için çok özel bir personel... 

Akkentli'nin neler yatıklarına bakıldığında; Başkan Çerçioğlu adına sosyal medya organizasyonları da organize ettiğine tanık olursunuz!

Temsil, Mustafa Ezici'nin bilgilendirme ifade tutanağına bakıldığında, Fatih Akkentli'nin Başkan Çerçioğlu adına neler yapıp yapmadığını daha iyi anlamış olursunuz!

fatih.jpg

Mustafa Ezici, diyor ki; Özlem Çerçioğlu Fatih Akkentli'ye talimat veriyor ve istediği twitleri attırıyor!

Şimdi düşünün; Fatih Akkentli tarafından yürütüldüğü iddia edilen böylesi bir encümen seçimi operasyonu karşısında; Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'in Akkentli'ye "hooopppp" deme şansı olabilir mi?  

Ne yani Başkan Tuncel aklını peynir ekmekle mi yedi de Fatih Akkentli gibi birisini karşısına alacaktı? O da baktı gördü adamların da zaten partisinin adı bile "İYİ" olduğundan, bunlardan zarar gelmez diye AKP'linin encümene seçilmesine ses çıkarmadı! İşte meselenin özeti de budur! 

Fakat, bugün pek çok CHP'li olup bitenlere sesini çıkarmıyorsa; bilinsin ki İYİ Parti ile yapılan ortaklık yüzündendir... İYİ Parti ortaklıktan çekildiği gün; ne Kılıçdaroğlu o koltukta oturabilir ne de ekibinden bir tanesi yerini koruyabilir! Parça pincik olurlar! Ha... Siyasette de bazı şeyle bir kıvılcıma bakar! Bu kıvılcım da Aydın'dan çıkar da dört bir yanı kaplarsa; siz o zaman görün CHP'deki sinemayı! 

İŞTE BUNLAR DA AYDIN'DAKİ İYİ PARTİLİLERİN PAYLAŞIMI:

 

0ce34cfa-8d63-473d-a71b-23002871b513.jpg

4d9da440-5964-40a1-a8f7-7816aff8bd31.jpg

5dbb2b17-cbb4-4c00-882c-8149d0afa875.jpg

 

75efe011-27a4-4f55-ae28-3fd0d94ae524.jpg

 

632772e1-49e6-4e03-a387-dcbd14b56997.jpg

cd94ae7c-dadb-4650-8079-a01637e1781f.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.