Aydın'da 'Millet İttifakı' karıştı! İYİ Partililer yüksek perdeden CHP'lileri eleştirmeye başladılar...

Aydın'da 'Millet İttifakı' karıştı! İYİ Partililer yüksek perdeden CHP'lileri eleştirmeye başladılar...

İyi Partililerden CHP' ye rest

A+A-

Aydın'da CHP tarafından stepne muamelesi görmekten bıkan İYİ Parti'de isyan var.

Söke İlçesi'nde yapılan encümen seçimlerinde CHP, CHP'lilerin AKP'nin adayını seçtirmesi, İYİ Parti taban ve teşkilatlarında büyük öfke yarattı.

Söke İlçesi'nde Aydı BŞB'ye devredilecek otoprak konsunda İYi Partililer oyuna getirilmişti. Meclis Komisyonundan geçen karar ile meclise gelen karar arasında fark ve tahrifatlar olduğunu fark eden İYİ Partililer, tahrifatlı metne ret oyu vermişti. Sonrasında Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Batı Bölge Sorumlusu atadığı AS-Kİ taşeron işçisi Fatih Akkentli, İYİ Partilileri hedef almış, kendilerine yakın medyada İYİ Partililere ağır haberlerle yüklenmişti! 

Encümen seçimlerinde CHP'li üyelerin AKP'li Üyeyi seçtirmeleri, bardağı taşıran son damla oldu. İYİ Parti teşkilat ve tabanları harekete geçerken, çok sayıda partili Fatih Akkentli'nin Özlem Çerçioğlu'ndan izin almadan böyle olaylara giremeyeceğini vurguladılar.

Özlem Çerçioğlu ve çevresi hakkında medya, bakanlıklar, adliye kurumlarına yansıyan çok sayıda dosyanın da bulunması, İYİ Parti tabanında ayrı bir tepki oluşturuyor.

'Biz doğru olanların yanındayız, yolsuzluk ve usulsüzlüklerin değil, işbirliğimiz de Aydın'da genel seçimler içindir' diyen İYİ Partililer, Genel Merkezin de olaylara daha dikkatli yaklaşmasının yerinde olacağına dikkat çekiyor.

Söke olayından sonra Aydın'da Özlem Çerçioğlu ve ona bağlı CHP'li yöneticilerin ben yaptım oldu tavrı, İYİ Partilileri geleceğe ilişkin yeni yol haritası belirlemeye sevk edeceği belirtiliyor. İYİ Partililerin genel seçimler ardından yapılacak yerel seçimlerde, Aydın-Muğla gibi illerde Saadet-DP-DEVA-Gelecek partileri ile birlikte hareket ettikleri takdirde, milliyetçi-demokrat-merkez yapıya sahip Aydın'ın tekrar özüne dönmesinden yana oldukları, mail kutumuza düşen binlerce öneri arasında başı çekiyor.

İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci ise, yaşananlar karşısındaki pasif tutumuyla ve Özlem Çerçioğlu kontrolünde hareket eden uydu gibi davranması nedeniyle tabandan ayrı tepki topluyor.

Süleyman Demirci hakkındaki pasif tutumların da tarafımızdan gündeme getirilmesini isteyen İYİ Partililer, mail kutumuzu mesaj yağmuruna tuttular.

Alın size Aydın'daki İYİ Partililerin ittifak ortakları CHP'ye karşı gösterdikleri tepkiye bir örnek! İYİ Partili Adem Efe, CHP'ye olan tepkisini paylaşımında direk İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'i etiketleyerek yapıyor!

65426c25-43b0-46d9-b496-2fd74b754064.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.