Günel, CHP'den Kuşadası Belediye Başkanlığı adaylığını 2 araba, 2 ofis, 1 villa vererek mi kaptı?

Günel, CHP'den Kuşadası Belediye Başkanlığı adaylığını 2 araba, 2 ofis, 1 villa vererek mi kaptı?

Aydın Post gazetesinden Ahmet Gözen'e konuşan DEVA Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in CHP'den nasıl aday yapıldığına adeta 100 Bin Watlık projektör tuttu!

A+A-

DEVA Kuşadası İlçe Başkanı Avukat Behçet Alp, Aydın Post gazetesinden Ahmet Gözen'e verdiği söyleşide, deyim yerindeyse Ömer Günel'in CHP'den adaylığındaki tüm sis perdelerini kaldırdı!

Alp, öylesine ciddi iddiaları gündeme getirdi ki; akıllara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Rüşvet alanın burnundan getirmezsem siyaseti bırakacağım" sözlerini getirdi! 

Dünya yıkılsa Kılıçdaroğlu'nun siyaseti falan bırakacağı yok!

Kamuoyu bu türden edilen lafları zaten ciddiye almadığı gibi; pekala lafın gelişi söylendiğini de biliyor artık!

 

behcet-alp-1-1.jpg

Eğer ki sayın Kılıçdaroğlu rüşvet konusunda sarf ettiği sözlerinin arkasında durmak istiyorsa; buyursunlar DEVA Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp'in söyledikleri hakkında bir işlem başlatabilsinler!

Alp, "2019 yılında yerel seçimlerinde CHP’den aday adaylığı müracaatım oldu, aktif çalışma yaptım. Ömer Günel Bey ile başa baş pozisyondaydık.

O daha önceden bazı bağlantıları kurduğu için hoşlaşmadığımız şaibeli adımlar attığı için aday oldu. Bu ifadelerimi ilk defa burada paylaşmıyorum.

(...)

Seçim döneminde CHP Milletvekili Bülent Tezcan’ın damadı ve kızı üzerine çok ciddi mal varlığı edinildi. Benim avukatlık ofisimin üzerinde 2 tane ofis tapu kaydı oluşturuldu ve isimlerine ayrıca Ege Mahallesinde çok değerli bir yerde villa tapusu üzerlerine tescil edildi. Beyaz Mercedes ve Beyaz BMW arabalar alındı ve Ömer Günel bu şekilde aday oldu.

Behçet Bey, şunu mu söylüyorsunuz? Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, kızına ve damadına maddi çıkar sağlayarak Ömer Günel’i Kuşadası Belediye Başkanı adayı yaptı mı doğru mu?

Bunu benimle birlikte tüm Kuşadası söylüyor. Ben de bu tapu kayıtlarını gördüm.

Ömer Günel’in aday adaylığı ve adaylığı sırasında Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan’ın kızı ve damadı böyle bir mal varlığına sahip olabilmesi mümkün değil. O zaman vergi kayıtlarını ve nereden bulduklarını açıklasınlar.

Bunların Ömer Günel’in seçim sürecine denk gelmesi manidardır.

Bunları Kuşadası kamuoyu bilmektedir takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Ben açıkça somut isnatta bulunmuyorum bir iddia var bunun aksini gelsin onlar ispat etsinler.

Behçet Bey, kazançlarının nereden olduğunu belirterekten bu gayrimenkulleri arabaları nasıl edindiğini Sayın CHP Milletvekili Bülent Tezcan kızı ve damadı ispat etsinler ve nerden hangi kazançla aldıklarını ispat etsinler mi diyorsunuz?

Ben bu iddiayı zamanında çok dile getirdim. Bu konu yerel basında da ve TV kanallarında çarşaf çarşaf yayınlandı. Ve herhangi bir dava konusu olmadı."

Buyurun sayın Kılıçdaroğlu, rüşvet konusunda ettiğiniz lafların altında kalmak istemiyorsanız; DEVA Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp'in (Alp, Kılıçdaroğlu'nun Günel'i aday yapmasının ardından CHP'den atılmıştı.) bu açıklamaları hakkında bir işlem başlatırsınız!

Haydin sayın Kılıçdaroğlu rüşvet konusunda zerre kadar da olsa bir işlem başlatın ve herkesi utandırın! 

Behçet Alp, Ahmet Gözen söylesişinin tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://telegramhaber.com/chpde-aydini-sevenler-teskilatinin-hallerini-deva-ilce-baskani-alp-ortaya-doktu-16434h.htm

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.