Gazeteci Yılmaz Özdil'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Tunceli'den aday olsana kardeşim"

Gazeteci Yılmaz Özdil'den Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Tunceli'den aday olsana kardeşim"

Yılmaz Özdil: "Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim."

A+A-

Nokta Tv'de Ezgi Pekşen'e konuk olan Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil , "Bu nasıl Atatürk partisi. Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" dedi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Nokta Tv'de Ezgi Pekşen'e konuk olarak değerlendirmelerde bulundu:

"Tunceli'den aday olsana kardeşim"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştiriler yapan Özdil, vekillerin aday gösterildiği illere dikkat çekerek, "Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim." ifadelerini kullandı.

"İzmir'de Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya taksi kullanmadan gidemeyecek milletvekilleri var"

Böylesi konuşmalar yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de aktaran Özdil, "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar." dedi.

"Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler"

Atatürkçü kişilerin partiden ihraç edildiğine dikkat çeken Özdil, "Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum