Gazeteci Yalçın Bayer rahat durmuyor! KK'dan sonra bu defa ST'yi uyardı...

Gazeteci Yalçın Bayer rahat durmuyor! KK'dan sonra bu defa ST'yi uyardı...

Gazeteci Yalçın Bayer, bir de Aydın'a yeniden gelip ASKİ Çetesi'nin icraatlarını yerinde görüp yazmaya kalkışsa; küçük dili yerinden fırlar mı fırlamaz mı?

A+A-

Gazeteci Yalçın Bayer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan sonra bu defa İstanbul özelinde Seyit Torun'u uyardı!

Genel anlamıyla Yalçın Bayer yaptığı bu uyarılarla haddini aşıp (!) birilerinin keyfini bozuyor!

Şimdi; Bayer'in yazdıklarını okuyanlarda zannedecek ki, CHP'de işler tersine falan gidiyor! Yalçın Bey, zannetmeyiniz ki yaptığınız uyarılar BİR İŞE yarayacak!

Değil bin, yüz kırk bin defa uyarı yapsanız, başta KK olmak üzere, Ekibinden bir Allah'ın kulunun kılını kıpırdatabilirseniz; İzmir'e Kordon'a rakı, roka, balığa buyurunuz!

"BEŞİKTAŞ’TA ‘YARAMAZLIK’LAR VAR

İNAN Güney; Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi, BELTAŞ YK Başkanı, İBB Meclis Üyesi ve İBB CHP Grup yöneticisidir. Ablası Sabriye Akkaya’nın eşi İsmail Akkaya’nın ortağı olduğu, Buket Elektroteknik San. ve Tic. Ltd. Şti. Beşiktaş Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün pazarlık usulü ile yaptığı, 2020/214742 KİK numaralı, ‘Hijyen Kiti, Hijyenik Paspas ve Solüsyon Alımı’ ihalesini 2.346.000,00 TL bedelle almıştır.

Bu ihale duyulunca, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’na bilgi gitti. Kılıçdaroğlu, İnan Güney’in disipline verilmesini istedi ancak Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Güney disipline verilirse basında tartışılırım diyerek, disiplin sürecini engelledi. Yoksa Kılıçdaroğlu dinlenmiyor mu artık!"

Gazeteci Yalçın Bayer, dün Hürriyet'teki köşesinden bunları yazdı... 

Bayer'in yazısındaki son cümle çok önemliydi: "Yoksa Kılıçdaroğlu dinlenmiyor mu artık!"

Bu cümle salt Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat çin geçerli değil! Aslında bu cümle KK'nın da içinde bulunduğu kurulu mevcut sistemi gözler önüne seriyor...

KK'nın Y-CHP olarak kurduğu bu sistem, gerçeğinde Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde çökmüştü! 

Bu sistemden artık irin akıyor!

2 Yıldır CHP'li Belediyelerdeki sorununun "DEVLET" meselesi olduğunu yazıyoruz... İhale yolsuzlukları almış başını gidiyor... Belediyeler içine yuvalanan vurguncular artık "ÇETE"leştiler! Milyonları geçtik, 5-6 yılda milyarlık vurgunların yapıldığı ASKİ Çetesi ortada duruyor! Bu dakikaya kadar bir tane CHP'li ağzını açıp ASKİ Çetesi hakkında konuşabildi mi? Konuşamazlar da! Nasıl konuşacaklar ki? Her şey ortada ve belgeli! Bu saatten sonra da konuşsalar ne fark edecek! Belki itirafçı olurlarsa... Her halde gereğini biz değil... Devlet yapar diye düşünüyoruz!

a02b39b8-5911-4137-8ab6-ea2467687ab6-1.jpg

Bayer, gün içinde bu tiviti attı... 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi; meclis üyelerinin isyanlarının temelinde ideolojik kaygılar ve halk yararına yapılması gerekenlerin olduğunu düşünmüyoruz... Meclis üyelerinin isyanı, mevcut ve temeli RANTA dayalı olan sistemden pay alamamalarıdır! Dikkate ederseniz; sisteme dahil olan meclis üyelerinin sesleri çıkmıyor! 

Bu durum o, bu, şu belediye için geçerli değil, CHP'li belediyelerin tamamı için geçerli bu durum!

Mevcut sistemleri öylesine çöktü ki; geçtiğimiz hafta KK, Aydın da halktan kaçırıldı! 

CHP'nin içinde bulunduğu duruma objektif baktığınızda; CHP yönetiminin hakkından gelemediği (Gelmeleri de mümkün değil. Çünkü, mevcut durum kurdukları sistemin aynası.) bu belediyeler için ivedilikle DEVLET tarafından gereğinin yapılması gerekmektedir!

İşte bu yüzden de diyoruz ki, sayın Bayer uyarı falan yapmanıza gerek yok, sonuç itibariyle kötü olan siz olursunuz! 

Bizden söylemesi...

Not: Sayın Bayer, önceki yıllarda Aydın'a gelip Aydın BŞB'yi ballandıra ballandıra yazıyordunuz... Buyurunuz Aydın'a geliniz... ASKİ Çetesi'nin vurgunlarından başlayabilirsiniz... Nasıl mı? Verin Aydın'dan yüklüce su tüketen bir abonenin sayaç numarasını... İzleyiniz ondan sonra Çetenin icraatlarını..! 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.