Gazeteci Önkibar, son videosunu Kılıçdaroğlu-İmamoğlu restleşmesine ayırdı!

Gazeteci Önkibar, son videosunu Kılıçdaroğlu-İmamoğlu restleşmesine ayırdı!

Gazeteci Sabahattin Önkibar, CHP'deki dereyi görmeden paçaları sıvayan Cumhurbaşkanı adaylarını ele aldı...

A+A-

Gazeteci Sabahattin Önkibar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda İstanbul'da bir ilçe belediye başkanın evinde buluştuklarını, karşılıklı zıtlaştıklarını öne sürdü!

Önkibar, YouTube kanalından yayımladığı videosunda İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na adeta rest çektiğini Kılıçdaroğlu'nun da İmamoğlu'nun parti üyeliğinin gözden geçirileceğini öne sürdü!

Önkibar, buluşmaya tanık bir kaynağından edindiği bilgiler üzerine kurguladığı videosunda; İmamoğlu'nun şehir şehir dolaşıp, mini mitingler yaparak Cumhurbaşkanlığı adaylığına kendisini hazırladığını belirtti.

Kimin aday olup olmayacağını zaman gösterecektir de... İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun bugünden adaylık işlerine kendilerini kaptırmaları kimin yararına olacaktır?

Ekmeleddin hezimetinden sonra sayın Kılıçdaroğlu İl Başkanları ile yaptığı toplantılarda gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 2.5 yıl öncesinden adayın belirleneceğini, iki yardımcısı ile il il, ülkeyi karış karış gezip kendilerini tanıtacağını söylemişti... Peki, böyle bir şey oldu mu? Son dakika Muharrem İnce'yi istemeye istemeye aday göstermedi mi?

Şimdi... Gazeteci Önkibar'ın videosunda yer alan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının hangi birisine inanacağız? 

İŞTE O VİDEO: 

nar.png

İmamoğlu, bugün de Elazığ semalarında göründü!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.